A murit Miriam Soare. La doar 55 de ani, jurnalista a fost răpusă de cancer

A murit Miriam Soare

A luptat cu toate forțele pentru viața ei, dar boala a fost mai puternică. A murit Miriam Soare. Jurnalista avea 55 de ani și a fost răpusă de cancer.

Informația potrivit căreia Miriam Soare s-a stins din viață a fost făcută publică pe contul acesteia de socializare. Mesajul emoționant a confirmat vestea morții jurnalistei. Problemele de sănătate au început în anul 2015, atunci când Miriam Soare a fost diagnosticată cu cancer la sân. După o dublă mastectomie, jurnalista a aflat că boala s-a extins la plămâni.

A murit Miriam Soare

Miriam Soare a pierdut lupta împotriva cancerului. După ani în care a încercat să dovedească tuturor că poate ieși învingătoare în fața cumplitei maladii, perioada în care a cerut inclusiv sprijinul ministrului Sănătății, prin intermediul unei scrisori deschise, jurnalista s-a stins din viață.

“Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știu cum va fi lumea fără mine . Și nu voi ști niciodată . Dar drumul meu a fost până aici . Vă las în urma pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni sau dușmani . Fiecare ați fost în viața mea cu un scop. Și celor mai mulți, vă mulțumesc pentru asta . Am fost în viața multora dintre voi . Și îmi place să cred că tot cu un scop. Și vouă vă mulțumesc pentru că m-ați primit . Am trăit intens, cât pentru o sută de vieți. Și aș mai fi trăit tot atâtea!”, a fost mesajul apărut pe pagina de facebook a jurnalistei.

Foto: facebook

Citește și:

Maria Constantin: Mi-am găsit putere, m-am adunat și am făcut-o'

Celine Dion a ajuns piele și os: Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă sâcâiți!' – Ce ascunde artista?

Angela Similea se retrage de pe scena muzicală

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete