Mulți o știu drept Gianina din “Las Fierbinți”, dar câți o cunosc cu adevărat? Uite cum a ajuns Anca Dumitra una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România

Vezi pozele

Fanii serialului de comedie “Las Fierbinți” o cunosc cu siguranță, replicile ei stârnind de fiecare dată amuzamentul publicului. Uite cum a ajuns Anca Dumitra una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România.

Personajul Gianina a luat naștere datorită Ancăi Dumitra. Actrița s-a născut în Craiova în anul 1987 și și-a petrecut vacanțele de vară la țarăalături de bunicii ei. Pasionată de teatru încă de micăactrița a știut dintotdeauna ce vrea  facă și s-a străduit săși urmeze visul. Ambițioasă și perfecționistă din fire, Anca a îmbrățișat fiecare oportunitate apărută și niciodată nu s-a lăsat condusă de emoții. Se visaîncă dcând era micăprima actriță din România și câștigătoarea unui premiu Oscar.

Cum a ajuns Anca Dumitra una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România?

În copilărie, Anca Dumitra a început făcând cursuri de balet, la care a trebuit  renunțe din cauza unor probleme de sănătate. A continuat  facă modelling, pentru o scurtă perioadă de timp, dar și  joace în diverse piese de teatru în timpul liceului. A fost olimpică la matematică în clasele VII-VIII, dar a renunțat la o carieră în domeniu, dorind și urmeze pasiunea: teatrul. Acesta este motivul pentru care a urmat un liceu cu profil uman și s-a implicat în proiecte legate de actorie.

După absolvirea liceului din Craiova, Anca Dumitra a hotărât și urmeze visul, acela de a întra la Facultatea de Teatru. A fost acceptată, chiar dacă mulți spuneau  este foarte greu, iar în 2006 s-a mutat la Bucureștiîntr-un apartament. Despărțirea de părinți și de orașul natal a fost grea, dar toate aceste lucruri au maturizat-o. A terminat actoria la clasa profesorului Doru Ana.

Experiența “Las Fierbinți”

Anca Dumitra a cunoscut celebritatea după ce a apărut în serialul ”Las Fierbinți. A participat la casting în 2009 și a fost acceptată după mai mute probe. Personajul pe care urma -l interpreteze i-a fost descris  fiind ”o gagică de 17-18 ani, fata primarului, frumușică, dar prostuță”, a declarat Anca, potrivit adevarul.roActrița spune despre personajul ”Gianina”  nu și-ar fi dorit  fie interpretat drept o fată prostuță și fără țelurici una naiva, care se bucură de orice lucru.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Anca Dumitra.

Bianca Olteanu

Foto: facebook

Citește și:

Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul este surprinzător!

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Un tort vechi de 7 ani a fost servit la botezul Prințului Louis. Află cum a fost făcut încât să dureze atât!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete