Mulți nu știau asta despre el! Cât de mult i s-a schimbat viața lui Petru Păun, actorul din „Fructul oprit”, de când a renunțat la carne

Petru Păun 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Au trecut mai bine de zece ani de când a decis să renunțe la carne, iar acest lucru i-a adus numai beneficii. Petru Păun, actorul din serialul „Fructul oprit', este adeptul unei vieți sănătoase, propunându-și să se dezvolte pe trei direcții: trup, minte și spirit.

Mulți îl privesc doar ca pe un chip frumos, însă puțini știu asta despre el.

Cum s-a schimbat viața lui Petru Păun după ce a renunțaț la carne?

Simţeam nevoia unei schimbări în alimentaţie. Am hotărât să renunț la carne şi la lactate, după ce am studiat multe articole pe această temă şi am coroborat şi cu ce simţeam eu, fizic, consumând aceste alimente. În paralel, studiul ezoteric m-a condus către o altă înţelegere a alimentaţiei şi a corpului uman', a povestit Petru Păun, tânărul care îl interpretează pe Alexandru Iova în „Fructul oprit'.

Decizia de a deveni vegetarian, pe care a luat-o în urmă cu mai bine de zece ani, i-a adus numai beneficii. În plus, stilul alimentar ales, însoțit de un program sportiv corespunzător, l-a ajutat pe Petru să ajungă la echilibrul dorit.

De la vârsta de 20 ani am aproximativ aceeași greutate, cu mici fluctuații între 3 și 4 kg, în funcție de activitățile pe care le-am avut ca model și implicit de tipul de antrenament fizic pe care l-am practicat. Un mare beneficiu al unui corp alimentat cu enzime și nutrienți organici, cât mai putin procesați, este că își găsește starea de echilibru foarte ușor și natural', a mai spus actorul.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Petru Păun, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a ajuns Michaela Prosan, Sonia din „Fructul oprit', să fie actriță? Mulți oameni nu știau asta despre ea

Cine este Petru Păun, frumușelul cu ochi verzi din serialul „Fructul oprit'? A captat atenția tuturor chiar de la prima apariție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete