Sta sa ploua cu chiftele (film)

In 2009, pregateste-te sa fii servit cu Sta sa ploua cu chiftele – o aventura hilara in… portii gigantice. Inspirata dupa indragita carte pentru copii, filmul se concentreaza pe un oras in care mancarea cade din cer ploaia torentiala!

Inventatorul in devenire, Flint Lockwood, este un geniu cam asocial care scorneste cele mai ciudate inventii vazute vreodata. Si cu toate ca inventiile lui, de la pantofii cu auto-spray si pana la translatorul-maimuta, au fost niste esecuri rasunatoare care au creat o multime de probleme in micul orasel al inventatorului, Flint nu se da batut. El vrea sa descopere ceva care sa-i faca pe oameni fericiti.

Cand ultima masinarie inventata de Flint pentru a transforma apa in mancare distruge din greseala intreaga piata centrala a orasului, sarind in aer pana la nori, el crede ca sansa lui de a deveni inventator s-a pierdut definitiv. Dar deodata se intampla un lucru neasteptat – din norii unde zburase masinaria incep sa cada cheeseburgeri.

Deci, masina lui functioneaza! Ploaia de mancare devine un succes instantaneu, iar Flint se imprieteneste pe data cu Sam Sparks, o prezentatoare a rubricii meteo care venise in oras pentru a comenta ceea ce numea ea “cel mai important fenomen meteorologic din istorie.”

Dar atunci cand oamenii lacomi incep sa ceara tot mai multa mancare, masinaria incepe sa se comporte haotic, improscand lumea cu tornade de spaghete si chiftele uriase. Cand orasul e pe cale sa fie ingropat sub munti de bezele si cascade de pepeni verzi, Flint si Sam trebuie sa-si foloseasca experienta si priceperea pentru a opri masina si pentru a restaura normalitatea in oras.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor