Pocahontas II: Calatorie catre lumea noua

Impreuna pornesc la drum catre o noua lume extraordinara, Anglia. Toate acestea se intampla in “Pocahontas II: Journey to a new world”/ “Pocahontas II: Calatorie catre lumea noua”, un film spectaculos, care promite o multime de senzatii tari si hohote de ras, pentru intreaga familie si care, incepand cu luna octombrie, este disponibil pe DVD.

Pe parcusul calatoriei, Pocahontas invata sa deosebeasca binele de rau si sa ia decizii. Ca ambasador al pacii, Pocahontas este uluita de obiceiurile ”ciudate” din Londra. Incercand sa se integreze in aceasta lume, ea se imprieteneste cu chipesul diplomat englez, John Rolfe, si doamna Jenkins, adorabila lui menajera.

Cei doi o ajuta pe Pocahontas sa se pregateasca pentru Balul Vanatorii, unde ea trebuie sa il convinga pe regele Angliei ca poporul ei este cu adevarat civilizat, pentru a opri armata care se pregateste sa ii atace. Pocahontas descopera in scurt timp ca intra in conflict cu uneltitorul Ratcliffe, dar cand un strain misterios sare in ajutorul ei, Pocahontas trebuie sa aleaga intre iubirea fata de trecut… si calea catre viitor.

O poveste construita cu genialul stil de animatie Disney, cinci melodii incredibile si personaje de neuitat, ”Pocahontas II: Calatorie catre lumea noua” este un film plin de toate culorile unei productii clasice Disney. DVD-ul include ca bonus filmuletul MICUTUL HIAWATHA.

Pretul recomandat este de 49.9 RON.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor