“Intrigi de culise la cel mai inalt nivel” pe DVD

Cineastul propune de aceasta data un thriller despre un congresman in plina ascensiune si un jurnalist de investigatie, implicati intr-un caz de crime brutale, aparent fara legatura.

Distributia, condusa de Russel Crowe, actor premiat cu Oscar, include o serie de vedete printre care Ben Affleck si Hellen Mirren si se potriveste manusa cu scenariul original, plin de suspans si situatii neasteptate.

Congresmanul Stephen Collins (Ben Affleck) este vedeta in ascensiune a partidului sau – pana cand asistenta lui pe probleme de cercetare, care ii era si amanta, este ucisa si mai multe secrete adanc ingropate ies la lumina. Jurnalist de investigatie, Cal McCaffrey (Russel Crowe, cu un look situat la polul opus fata de cel din „Gladiatorul” ) este un vechi prieten al acestuia.

El primeste de la seful sau, un editor fara scrupule, Cameron (Hellen Mirren, actrita premiata cu Oscar), misiunea de a scrie acest articol.

Cal si partenera sa Dela (Rachel McAdams) intra intr-o misiune sub acoperire care ameninta sa zguduie din temelii structurile puterii SUA si descopera un mare adevar: cand sunt in joc miliarde de dolari, integritatea, iubirea si viata nimanui nu mai pot fi in siguranta.

Despre State of Play, Daily Mirror a afirmat ca este un film ce nu poate fi ratat iar James King, de la BBC Radio 1, ca este electrizant.

In afara filmului, DVD –ul include o serie de bonusuri printre care scene taiate la montaj si making of.

Pretul recomandat este de 49.9 RON.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies