Motivul surprinzător pentru care Johnny Depp ar putea lipsi când se va citi verdictul procesului

După săptămâni de maximă mediatizare, Johnny Depp și fosta lui soție Amber Heard așteaptă verdictul juriului în procesul de defăimare.

Argumentele de încheiere au fost susținute vineri, după care cei șapte jurați au fost instruiți să înceapă deliberările legale. Se așteaptă un verdict iminent. Cu toate acestea, niciuna dintre părți nu este de așteptat să se afle în sala de judecată din Fairfax, Virginia.

Pentru Johnny, se pare, viața merge înainte. Actorul se află în prezent în Marea Britanie, și a avut o apariție surpriză pe scenă duminică seara pentru a cânta alături de Jeff Beck la un concert în Sheffield. Potrivit celor prezenți, Johnny a cântat cover-ul Isolation, care a fost inițial o melodie a lui John Lennon și a fost lansată de star și Beck în 2020.

Înainte de a deveni actor, Johnny Depp și-a început cariera de muzician. A format supergrupul Hollywood Vampires cu Alice Cooper și Joe Perry în 2015. A cântat la chitară în trupă și a lucrat cu Beck la muzică pe tot parcursul lockdown-ului.

Apariția sa surpriză în Anglia pare să sugereze că Johnny va sta departe de Virginia atunci când se va da verdictul. Fanii încântați au speculat că el ar putea continua să meargă în turneu cu Beck, care urmează să cânte la Royal Albert Hall pe 30 și 31 mai, potrivit Hello Magazine.

Între timp, nu se așteaptă să se întoarcă nici în sala de judecată.

Cazul de defăimare de 50 de milioane de dolari al lui Johnny împotriva lui Amber provine dintr-un articol de opinie din 2018 pe care l-a scris pentru The Washington Post, în care a spus că este o „figură publică care reprezintă abuzul domestic'.

Procesul de câteva săptămâni a început pe 11 aprilie. În urma argumentelor finale din 27 mai, juriul a început să delibereze asupra celor șase săptămâni de mărturie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete