Motivul surprinzător pentru care Gheorghe Hagi a lipsit de la „nunta miresei” Simona Halep

Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc, au organizat de curând o reuniune restrânsă la reședința din Izvorani, pentru a celebra unul dintre cele mai importante momente din viața lor: căsătoria. Unul dintre marii absenți a fost Gheorghe Hagi, un apropiat al familiei. Cum s-a justificat acesta?

S-a spus că cei doi s-ar fi căsătorit civil, apoi că au celebrat logodna. În realitate, a fost vorba despre „nunta miresei' un moment tradițional maghedonean, ce precede nunta propriu-zisă. Printre marii absenți ai serii s-au numărat și Gheorghe Hagi și soția acestuia, Marilena, de asemenea machedoni.

Se pare că motivul absenței a fost legat de îndatoririle profesionale, extrem de importante pentru fostul fotbalist. Actual antrenor al echipei Farul Constanța, acesta a vrut să fie alături de echipa lui, care urma să aibă un meci două zile mai târziu. Nici soția lui nu a fost prezentă, tot din motive ce țin de tradițiile aromanilor. La astfel de evenimente nu se obișnuiește să meargăă un singur membru.

„Dacă nu vine bărbatul, nu vine nici femeia'

Un apropiat al familiei a declarat, în exclusivitate pentru Playsport.ro faptul că „la machedoni nu prea se acceptă astfel de lucruri. Dacă nu vine bărbatul, nu vine nici soția. E o regulă nescrisă, dar acceptată de toată lumea. Așa că nu trebuie să mire pe nimeni că Gică Hagi și Marilena nu au fost la petrecere'.

Conform site-ului www.viitoaremireasa.ro, atât viitoarea mireasă, cât și viitorul mire au parte de petreceri separate. „Mireasa îmbracă o rochie de seară și găzduiește petrecerea la ea acasă. Invitații obișnuiesc să dăruiască bani miresei și socrilor mici cu această ocazie. Mirele are parte de o sărbătoare în cerc mai restrâns.'

În tradiția machedoneană, după „nunta miresei' urmează căsătoria civilă, apoi cea religioasă și petrecerea propriu-zisă. Astfel, e de înțeles de ce Simona Halep nu a oferit mai multe informații despre recentul eveniment, care a dat naștere foarte multor speculații. S-a zis că ar fi fost o nuntă grăbită, că Simona Halep ar fi însărcinată. Însă lucrurile arată că cei doi miri iau lucrurile treptat, conform tradiției machedonene.

Citește și: Cum arată Romanița Iovan la 56 de ani?

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete