Motivul pentru care Tily Niculae refuză aparițiile în seriale: „Am primit ofertă de…”

Tily Niculae este una dintre actrițele care au intrat în inima românilor atunci când a jucat în serialul „La Bloc'. Aceasta era extrem de tânără când au avut loc filmările și a demonstrat tuturor că are talent și poate face față acestei lumi.

Cu toate acestea, de o bună perioadă de timp, Tily Niculae s-a dedicat familiei sale, este mama a doi copii, o fetiță și un băiat și altor proiecte. Deși primește mereu mesaje de la fanii care își doresc să o revadă în seriale, actrița este categorică și refuză orice ofertă primită.

Motivul pentru care nu mai vrea să joace în producții TV este legat și de oferta financiară.

„Mi se pare că este o foarte mare cămătărie, ca să zic așa, pe ce înseamnă zona de artist și ce reprezintă partea de renumerație și investiție. Eu am zis mereu că arta nu are preț, dar, cumva, cineva ni-l stabilește sub demnitatea noastră (…) Am primit ofertă de un euro pe replică și erau 50. Acestea sunt prețurile în piață. Am ales să fac alte proiecte prin care să mă valorific și să îmi dau propria valoare prin costurile pe care le consider și sunt decente, dar și care îmi permit să îmi cresc familia', a declarat Tily Niculae într-un interviu pentru EGO.

Tily Niculae, probleme cu băiețelul după naștere

Tily Niculae a născut pe 26 martie 2020 al doilea copil. Micuțul a avut după naștere icter, însă valorile nu reprezentau motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, actrița și-a dat seama că micuțul dormea prea mult și a aflat că are un icter prelungit din cauza faptului că nu a văzut lumina soarelui, fiind în plină stare de urgență și neavând voie să iasă afară din casă.

„În starea de urgență nu aveai voie afară. (…) Practic, pentru cei care nu au beneficiat de o curte, cum a fost cazul nostru, fiind la bloc, copilul a stat mai mult de trei luni și jumătate fără lumina naturală a zilei', a declarat în urmă cu doi ani actrița la Vorbește lumea.

Micuțul pe nume Radu Teodor a urmat ședinte de kinetoterapie la acea vreme și și-a recuperat motricitatea specifică vârstei. Icterul are ca rezultat variația culorii pielii și a albului ochilor în funcție de nivelurile de bilirubină, un material rezidual acumulat în sânge.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete