Motivul pentru care Simona Secrier nu și-a găsit un partener la aproape 3 ani de la moartea lui Mihai Constantinescu: „Este greu să îl înlocuiești”

În luna octombrie 2019 Mihai Constantinescu s-a stins din viață. Simona Secrier, partenera lui, nu a trecut încă peste pierderea lui, așa că nu și-a refăcut viața. Într-un interviu pentru Ego.ro a spus cât de mult îi duce dorul.

„În 2018 și în 2019 am fost cu Mihai prin spitale, a fost operat la inimă, i s-au schimbat ambele valve, apoi una n-a mai funcționat, a luat și un microb din spitale, care i-a dăunat, i s-a extirpat un rinichi. Am fost cu toată ființa mea alături de el, am lăsat și job-ul meu, de economist, am stat acasă cu el, apoi în spital, ca să-l ajut. Toți avem supărări, el s-a consumat foarte mult după ce a fost dat afară din casă, atunci au început problemele cu inima', a spus ea despre ultimele lui ale lui Mihai Constantinescu.

„În ultimele două luni a fost în comă profundă. Semne mai existau, tot speram să-și revină. Se mai întindea, căsca, nu știu dacă mă auzea, doctorii spuneau că nu, dar eu credeam că da. Îi citeam rugăciuni, îi povesteam… Medicii spuneau că sunt reflexe involuntare. Am suferit și eu, la rândul meu. Mă gândeam că, la cât bine a făcut omul acesta, nu merită să se chinuiască atât. Chiar îmi spunea Mihai: 'Nu vreau să pic pe capul nimănui. Mai bine plec, decât să chinuiesc pe cineva, la rândul meu'. Dar, am făcut totul din iubire, toți îmi ziceau că sunt obosită, să nu mai stau atât de mult în spital, dar nu eram. Cred că primeam putere de la Dumnezeu. Mă mai duceam acasă, ca să fac un duș, apoi mă întorceam la el', a mai adăugat ea despre regretatul artist.

simona-secrier-si-mihai-constantinescu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Simona Secrier a recunoscut în același interviu că îi duce dorul lui Mihai Constantinescu. Nu s-a mutat din casa în care au locuit împreună și nici nu și-a găsit un partener.

'„Merg foarte des la mormântul lui, acolo mă reculeg, mă duc de 3-4 ori pe săptămână. Mereu mă întreba: 'Ai să vii să-mi aduci o floare?'. Îi duc mereu flori, am grijă să fie udate, schimbate, frumoase. Eu am grijă de acel loc, nu este departe de casa mea, ajung destul de repede cu mașina. Ce este sau a fost pentru Mihai nu mi s-a părut ceva greu sau dificil', a mai declarat ea pentru ego.ro.

„Este greu să îl înlocuiești pe Mihai cu altcineva. În sufletul, inima și în mintea mea este doar el. Mă simt bine așa, nu mă gândesc la o prietenie de genul acesta. Nu vreau să-mi împart suferința cu altcineva, este doar a mea. Nu m-am gândit să înfiez un copil, mâine-poimâine fac 50 de ani, nici nu știu dacă aș putea înfia la vârsta aceasta, dar am nepoți și mă bucur de ei', a încheiat Simona Secrier.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete