Motivul pentru care Sarah Dumitrescu s-a întors din America: „Când o văd pe mama plângând, parcă mă rupe!”. Ce a spus despre Anamaria Prodan

Ani de zile Sarah Dumitrescu a locuit în America. Fiica cea mică a Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu a studiat peste Ocean, iar apoi a jucat baschet la o importantă echipă. Acum, ea a revenit în România pentru a o ajuta pe mama ei, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță', moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Sarah a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor și provocărilor ce i-au fost adresate.â

Când a venit vorba de mama ei, tânăra s-a emoționat, chiar a și lăcrimat. „Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva așa legat de familie, adică nu plâng așa din orice! Și când o văd pe mama plângând așa parcă mă rupe și automat plâng și eu!

Eu am și venit din America să fiu cu ea! Inițial am venit să joc la Echipa Națională dar a fost tocmai bine că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă! Și am vorbit cu Rebeca și i-am zis că mă duc eu acasă acum! Acum e și rândul meu!”, a spus Sarah, cu ochii în lacrimi, conform kanald.ro.

Sarah Dumitrescu e fiica cea mică a Anamariei ProdanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ceea ce privește divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Sarah a fost rezervată, dar știe că cel care a plecat de acasă a fost antrenorul. „Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viață mea!

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul!”, a mai adăugat Sarah.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete