Motivul pentru care Sandra Bullock a anunțat că va lua o pauză de la actorie. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița?

Sandra Bullock, în vârstă de 57 de ani, a recunoscut că se simte „epuizată” și că are nevoie de o pauză de la actorie.

În cel mai recent interviu acordat, vedeta Miss Congeniality a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să aibă un volum de muncă mai ușor, după ce inițial a confirmat în martie că își dorește să ia o pauză, simțind că suferă de Sindromul Burn out, boala secolului.

„Nu vreau să fiu dependentă de programul nimănui în afară de al meu. Sunt atât de epuizată. Sunt atât de obosită și nu sunt capabilă să iau decizii sănătoase și inteligente și știu asta', a declarat ea pentru The Hollywood Reporter.

Deși a ținut să sublinieze că este recunoscătoare pentru succesul pe care l-a avut de-a lungul carierei sale, ea a remarcat că nu a fost fără sacrificii și și-a exprimat îngrijorarea că acest lucru i-ar putea afecta și mai mult viața personală dacă ar continua să meargă la maxim.

De asemenea, Sandra Bullock a vorbit despre o conversație pe care a avut-o acum ceva timp cu ea însăși cu privire la încercarea de a găsi succesul.

„Mi-am spus: Nu-l mai căuta aici, pentru că nu există aici. Îl ai deja, stabilește-l, găsește-l și fii OK că nu ai de lucru care să te valideze', a mai spus Sandra Bullock.

Deși plănuiește o pauză și nu știe când ar putea reveni pentru a-și filma următorul film, ea a fost în continuare ocupată în ultimii ani și urmează să apară într-o comedie de acțiune numită Bullet Train.

Ea va juca alături de o distribuție plină de vedete care îi include și pe Brad Pitt și Michael Shannon. Sandra a preluat rolul Mariei Beetle după ce a înlocuit-o pe Lady Gaga, care a trebuit să renunțe la producție. Filmul urmează să fie lansat pe 5 august.

Aceasta urmează celei mai recente performanțe a sa din “The Lost City”, care a avut încasări de aproape 190 de milioane de dolari la nivel mondial, potrivit BoxOfficeMojo.

Vorbind pentru Entertainment Tonight în martie, vedeta a recunoscut că pauza va veni deoarece vrea să petreacă mai mult timp cu copiii ei, insistând: „Cu ei voi fi pentru o vreme”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete