Motivul pentru care Roxana Ciuhulescu n-a făcut carieră în modă, deși are aproape 2 metri. A fost remarcată în adolescență de Zina Dumitrescu

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea „ProSport', iar acum a lăsat micul ecran și a devenit consilierul ministrului tineretului și sportului, acum lucrează la stat. Puțini știu însă că a cochetat și cu modellingul, a fost remarcată chiar de Zina Dumitrescu. 

roxana ciuhulescu in moda 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

La 1,92 m, Roxana Ciuhulescu e cea mai înaltă femeie din showbizul românesc, ba chiar a fost inclusă şi într-un clasament internaţional, pe locul 6. „Am fost sunată chiar de cineva de la Guiness Book ca să mă omologheze, dar deşi am 1,925 şi sunt una dintre cele mai înalte femei din România, nu sunt cea mai înaltă. Am avut avantajul să fac sport de performanţă, să fiu în elita României la handbal.', a declarat ea într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro.

Ani de zile, Roxana Ciuhulescu a făcut sport de performanță, dar s-a lăsat și s-a gândit să aibă o carieră în modă. Totul se întâmpla în adolescență.

„Am fost remarcată şi de Zina Dumitrescu, care mi-a spus că o să am o carieră mare în modeling, însă am luat această variantă în calcul după ce am renunţat la sportul de performanţă, la un pic peste 18 ani. Surpriza a fost că, deşi aveam 90-60-90, eram prea înaltă pentru prezentările de modă, aşa că am făcut pictoriale pentru costume de baie, lenjerie, rochii…

Marele dezavantaj este că îmi găsesc greu haine şi ori mă duc în străinătate să mi le cumpăr, ori mi le fac la comandă. Un alt neajuns este patul. Pe unde am călătorit, în multe paturi de hotel am dormit cu picioarele pe-afară, iar în avion, la clasa economic, stau foarte incomod, din cauza spaţiului mic de la picioare. Iarăşi, în apartamentul în care am copilărit, nu aveam lustre, pentru că toţi eram înalţi: mama avea 1,80 cm, tata 2,02 cm, iar fratele meu 2,01 cm. Au fost, însă, multe avantaje şi încă le regăsesc, ceea ce mă face să mă simt bine în pielea mea.', a mai dezvăluit vedeta.

Roxana Ciuhulescu, consiliera ministrului Eduard Novak

Din 31 august 2020, Roxana Ciuhulescu lucrează la minister, e consilierul ministrului tineretului și sportului. Vedeta susține că nu are nicio afiliere politică.

„Sunt consilierul ministrului Eduard Novak, care s-a întors de la Tokyo cu medalia de argint la ciclism, la Jocurile Paralimpice. Mă ocup de imaginea sa publică şi organizez evenimente pentru minister. A fost o mare schimbare şi, sincer, mi-am dat eu mie o perioadă de probă de trei luni, pentru că nu ştiam dacă o să mă adaptez, dacă o să-mi placă.

Dar am fost cooptată într-o echipă frumoasă şi tânără, în care am putut să-mi materializez ideile, mi s-a dat mână liberă să organizez evenimente şi workshop-uri. Sigur că salariile sunt altfel decât la privat, dar uşor-uşor am început să fac câteva lucruri şi pentru mine', a declarat ea pentru Click pentru femei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete