Motivul pentru care prințul Harry merge de 7 ani la terapie. A dezvăluit totul!

prințul Harry merge de 7 ani la terapieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, au fost în centrul atenției în ultima perioadă, asta datorită deciziei lor de a se retrage din familia regală britanică. La doar câteva săptămâni de la eveniment, prințul Harry a dezvăluit că merge de 7 ani la terapie, vorbind și despre motivele care l-au împins să facă această alegere. 

Viața în familia regală britanică pare una lipsită de griji și plină de beneficii, dar nu de puține ori, membrii acesteia au dovedit contrariul. Încă de la o vârstă fragedă, prințul Harry a fost nevoit să facă față unor situații mai puțin plăcute, divorțul părinților săi și moartea mamei fiind cele care l-au afectat peste măsură.

Motivul pentru care prințul Harry merge de 7 ani la terapie. A dezvăluit totul!

După ce au decis să renunțe la tot pentru a-i oferi lui Archie, fiul lor, o viață lipsită de presiunile din familia regală britanică, Meghan Markle și prințul Harry și-au făcut apariția pentru prima oară în public. Cei doi au participat la un eveniment în Miami pentru care se pare că au încasat o sumă cuprinsă între 500.000 şi 1 milion de dolari, potrivit adevarul.ro. Mai mult decât atât, evenimentul a fost cea mai bună ocazie pentru care Meghan Markle și prințul Harry să intre în contact cu o mulțime de oameni influenți.

La prima apariția publică, prințul Harry a făcut o mărturisire emoționantă. Aceasta a declarat că pierderea mamei sale a fost evenimentul pe care nu l-a putut depăși, motiv pentru care, în urmă cu 7 ani a început să meargă la terapie. Având în vedere acest lucru, dar și traumele din copilărie, prințul Harry este convins că decizia pe care a luat-o este cea mai potrivită pentru viitorul familiei sale.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cristina Ich a publicat o nouă fotografie cu fiul ei Noah: „Nu-mi ascund copilul pentru că este urât'

Cum se menține Nicoleta Nucă în formă?

Donald Trump și Melania Trump, probleme în căsnicie? Prima Doamnă a Americii ar avea o relație în paralel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete