Motivul pentru care Prințul George este nepotul preferat al Prințului Harry

Prințul George este nepotul preferat al Prințului HarrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Dintre toți cei 3 nepoți pe care îi are Prințul Harry, Prințul George este preferatul lui. Legătura specială pe care o are cu micuțul George a dezvăluit-o cu ocazia unui eveniment caritabil, gala WellChild, pe care îl prezidează încă din 2007.

Conform www.public.fr, WellChild este o organizație caritabilă națională, dedicată copiilor bolnavi și familiilor acestora. Premiile WellChild recompensează calitățile unora dintre cei mai bolnavi copii din Marea Britanie și devotamentul celor care îi îngrijesc.

La acest eveniment, Ducii de Sussex au stat de vorbă cu foarte mulți copilași care, după cum era de așteptat, au fost extrem de fascinați de faptul că în fața lor se află prinți adevărați. Harry și Meghan au ascultat poveștile copiilor, au făcut poze cu ei și i-au încurajat să-și ducă mai departe neînfricați luptele pe care le au cu bolile de care suferă.

Prințul George este nepotul preferat al Prințului Harry datorită unei preferințe comune

Chloe, o fetiță în vârstă de 10 ani, i-a întrebat pe Duce și pe Ducesă care sunt desenele animate pe care le preferă. Prințul Harry i-a răspuns că adoră “The Lion King” (“Regele Leu”), adăugând că acesta este unul dintre desenele animate favorite ale nepotului lui, George. Ducesa de Sussex a mărturisit că se uită cu plăcere la “Mica Sirenă”.

Totodată, aceasta le-a sugerat copilașilor să vadă neapărat filmul “Ballerina” , unul dintre preferatele lui Harry, mai cu seamă pentru faptul că “personajul principal are părul roșcat”, afirmație care a adus zâmbetul pe buzele celor prezenți.

Citeste si 

Ce semnificație are brățara pe care prințul Harry o poartă tot timpul la mâna dreaptă

Cum o alintă prințul Harry pe Kate Middleton? Încă o dovadă că relația lor este una specială

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete