Motivul pentru care Oana Matache, sora Deliei, a renunțat la muzică: „Nu este locul ei acolo”

Delia este una dintre cele mai iubite și cunoscute cântărețe de la noi din țară. Alături de ea a fost o bună perioadă de timp și Oana Matache, sora ei. Însă de la o vreme aceasta a dispărut din peisajul artistic, iar mama lor, Gina Matache a dezvăluit motivul pentru care fiica sa cea mică nu mai este atât de prezentă pe scenă.

Oana Matache este sora mai mică a Deliei. Ambele au un talent înnăscut și voci puternice apreciate de multe persoane. Gina Matache, mama lor, a făcut câteva declarații privind decizia mezinei de a nu mai cânta.

Sora Deliei este mamă a doi copii. După nașterea celui de-al doilea copil, Oana a decis să se axeze mai mult pe viața de familie și să se dedice micuților. Gina Matache a mărturisit faptul că fiica sa este o mamă exemplară, dar încearcă să aducă și bani în casă, însă nu din muzică, deoarece simțea că nu este locul ei în această lume.

Acest lucru nu este o noutate pentru cei apropiați, Oana fiind de mică o fire timidă și atunci când simțea că nu aparține unui mediu, ea prefera să se retragă.

„Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește.

A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla. Se ocupa foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată', a dezvăluit Gina Matache la Antena Stars.

Oana-MatacheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Oana Matache suferă de câțiva ani de o boală care nu are leac și de atunci aceasta este foarte atentă, făcând numeroase schimbări în rutina sa zilnică. Sora mai mică a Deliei suferă de psoriazis. Aceasta apare în urma mai multor factori, cum ar fi obezitatea, fumatul, consumul de alcool, unele medicamente și chiar din cauza stresului.

„Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutina mea de îngrijire a pielii', a scris Oana Matache pe Instagram.

Delia a fost alături de sora ei ori de câte ori a avut nevoie, iar de când a aflat acest crunt diagnostic, cântăreața s-a implicat în mai multe campanii adresate persoanelor care suferă de psoriazis.

„Nu puţine sunt situaţiile de viaţă când este marginalizată sau chiar exclusă de ceilalţi, ceea ce sunt convinsă că li se întâmplă şi altor persoane cu psoriazis. Prin această melodie, vreau să transmit tuturor mesajul că sunt alături de ei şi îi îndemn să fie optimişti', a declarat Delia acum ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete