Motivul pentru care Monica Tatoiu vrea să se retragă din televiziune: „Voi scrie doar pe blogul meu personal, dacă voi avea ceva de spus”

Monica Tatoiu, care e profesoară de matematică la bază, a apărut de-a lungul anilor în multe emisiuni de televiziune, la diverse posturi. A comentat subiecte politice, sociale, chiar și evenimente mondene. Acum, pentru playtech.ro, ea a anunțat că ia o pauză, se gândește chiar să renunțe la televiziune.

„Voi scrie doar pe blogul meu personal, dacă voi avea ceva de spus. Și voi avea grijă să nu permit oricui să-și dea cu părerea pe marginea ideilor mele', a dezvăluit Monica Tatoiu, care a spus că nu a primit bani pentru aparițiile ei.

„Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte. Mai mult, mi-am plătit singură și taxiul. Așa că nimeni nu poate să spună nu știu ce despre mine pe chestiunea asta.

Toată viața mea mi-am dorit – și am și reușit – să fiu o femeie liberă, cu propriile idei! Nimic mai mult! Nici pomeneală că sunt atrasă de politică. Pe scurt, nu sunt om politic. Nici nu am dorit sau doresc să devin așa ceva!', a mai declarat femeia de afaceri.

monica-tatoiu-retragere-din-televiziune-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Monica Tatoiu a mai dezvăluit că în cele șase luni de pauză, când va sta departe de lumea televiziunii, va încerca să se ocupe de un nou proiect personal, a mai spus ea pentru playtech.ro.

„Am decis că e vremea să mă apuc de ceva nou! Voi încerca să fac o analiză a Școlilor doctorale din România. Mediul nostru academic a decăzut în ultima perioadă într-atât încât trebuie să facem cât mai urgent ceva.

Nu se mai poate cu atâtea acuzații de plagiat la adresa unuia sau a altuia și nimeni să nu întreprindă nicio măsură! Atât timp cât nu o să mă calce vreo mașină pe trecerea de pietoni, voi face publice rezultatele la care voi ajunge pe această temă'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete