Motivul pentru care Johnny Depp nu se uită la Amber Heard în timpul procesului

Procesul pentru defăimare al lui Amber Heard și Johnny Depp a fost reluat după o pauză de o săptămână. Actrița din Aquaman, în vârstă de 36 de ani, a fost din nou interogată.

În timp ce procesul continuă să fie urmărit de oameni din întreaga lume, fiind transmis în direct de când a început în Fairfax, Virginia, în aprilie, cei care acordă o atenție deosebită au observat că Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, refuză să se uite la fosta lui soție.

„— Domnul Depp nu s-a uitat la tine o dată în tot acest proces, nu-i așa?' Camille Vasquez, unul dintre avocații actorului Pirații din Caraibe, a întrebat-o pe actriță în timp ce o interoga, la care aceasta a răspuns: „Nu că am observat, nu'.

„— Te-ai uitat la el de multe ori, nu-i așa?' Vasquez a continuat, Heard spunându-i avocatului: „Da, am făcut-o'.

„Știi exact de ce domnul Depp nu se va uita înapoi la tine, nu-i așa?', a continuat avocatul, iar actrița a confirmat cu „Da'.

„— Ți-a promis că nu-i vei mai vedea niciodată ochii, este adevărat?', a întrebat Vasquez în timp ce Heard a spus instanței: „Nu-mi amintesc dacă a spus asta'.

Avocatul lui Johnny Depp a redat apoi sunetul uneia dintre ultimele discuții în care cuplul s-a văzut, iar Heard îl roagă pe actor să-l îmbrățișeze pentru a-și lua rămas bun. În ciuda faptului că a depus un ordin de restricție împotriva lui la acea vreme, Heard l-a „convocat' pe Depp să se întâlnească la un hotel din San Francisco în 2016, o întâlnire la care Depp a mărturisit în urmă cu ceva timp că a participat în speranța că „își va retrage minciunile' despre el, a spus avocatul său.

„— S-a ținut de promisiunea aceea, nu-i așa?' a întrebat Vasquez, referindu-se la faptul că actorul a refuzat să se uite la fosta sa soție, la care ea a răspuns: „Din câte știu eu, el nu se poate uita la mine'.

„— Nu se va uita la tine, nu-i așa, doamnă Heard?' a mai întrebat, iar actrița i-a răspuns: „Nu poate'.

Un purtător de cuvânt al actriței Amber Heard a declarat la un moment dat că Johnny Depp are un comportament ciudat în instanță, susținând că actorul „nu are curajul să se uite la doamna Heard'.

„Dacă domnul Depp a fost cu adevărat nevinovat, de ce și-a cerut scuze în mod repetat doamnei Heard și a promis că va pune monstrul deoparte definitiv', a spus purtătorul de cuvânt al actriței din Aquaman pentru People la începutul lunii mai, adăugând că una dintre „dezamăgirile' lui Heard referitoare la actor este „incapacitatea de a distinge realitatea de ficțiune, o boală care pare să se fi răspândit la echipa sa de avocați'.

„Aceeași echipă este atât de panicată încât se luptă cu dinți pentru a preveni prezentarea de dovezi și fotografii convingătoare', a spus purtătorul de cuvânt al actriței Amber Heard. „Nu e de mirare că domnul Depp nu are curajul sau curajul să o privească deloc pe doamna Heard pe parcursul procedurii.'

Reamintim că Johnny Depp o dă în judecată pe Amber Heard pentru defăimare din cauza unui articol din 2018 pe care l-a scris pentru The Washington Post despre supraviețuirea violenței domestice, deși nu a menționat niciodată numele lui Depp în articol. Depp a intentat inițial procesul de 50 de milioane de dolari în martie 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete