Motivul pentru care Johnny Depp nu se uită la Amber Heard în timpul procesului

Procesul pentru defăimare al lui Amber Heard și Johnny Depp a fost reluat după o pauză de o săptămână. Actrița din Aquaman, în vârstă de 36 de ani, a fost din nou interogată.

În timp ce procesul continuă să fie urmărit de oameni din întreaga lume, fiind transmis în direct de când a început în Fairfax, Virginia, în aprilie, cei care acordă o atenție deosebită au observat că Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, refuză să se uite la fosta lui soție.

„— Domnul Depp nu s-a uitat la tine o dată în tot acest proces, nu-i așa?' Camille Vasquez, unul dintre avocații actorului Pirații din Caraibe, a întrebat-o pe actriță în timp ce o interoga, la care aceasta a răspuns: „Nu că am observat, nu'.

„— Te-ai uitat la el de multe ori, nu-i așa?' Vasquez a continuat, Heard spunându-i avocatului: „Da, am făcut-o'.

„Știi exact de ce domnul Depp nu se va uita înapoi la tine, nu-i așa?', a continuat avocatul, iar actrița a confirmat cu „Da'.

„— Ți-a promis că nu-i vei mai vedea niciodată ochii, este adevărat?', a întrebat Vasquez în timp ce Heard a spus instanței: „Nu-mi amintesc dacă a spus asta'.

Avocatul lui Johnny Depp a redat apoi sunetul uneia dintre ultimele discuții în care cuplul s-a văzut, iar Heard îl roagă pe actor să-l îmbrățișeze pentru a-și lua rămas bun. În ciuda faptului că a depus un ordin de restricție împotriva lui la acea vreme, Heard l-a „convocat' pe Depp să se întâlnească la un hotel din San Francisco în 2016, o întâlnire la care Depp a mărturisit în urmă cu ceva timp că a participat în speranța că „își va retrage minciunile' despre el, a spus avocatul său.

„— S-a ținut de promisiunea aceea, nu-i așa?' a întrebat Vasquez, referindu-se la faptul că actorul a refuzat să se uite la fosta sa soție, la care ea a răspuns: „Din câte știu eu, el nu se poate uita la mine'.

„— Nu se va uita la tine, nu-i așa, doamnă Heard?' a mai întrebat, iar actrița i-a răspuns: „Nu poate'.

Un purtător de cuvânt al actriței Amber Heard a declarat la un moment dat că Johnny Depp are un comportament ciudat în instanță, susținând că actorul „nu are curajul să se uite la doamna Heard'.

„Dacă domnul Depp a fost cu adevărat nevinovat, de ce și-a cerut scuze în mod repetat doamnei Heard și a promis că va pune monstrul deoparte definitiv', a spus purtătorul de cuvânt al actriței din Aquaman pentru People la începutul lunii mai, adăugând că una dintre „dezamăgirile' lui Heard referitoare la actor este „incapacitatea de a distinge realitatea de ficțiune, o boală care pare să se fi răspândit la echipa sa de avocați'.

„Aceeași echipă este atât de panicată încât se luptă cu dinți pentru a preveni prezentarea de dovezi și fotografii convingătoare', a spus purtătorul de cuvânt al actriței Amber Heard. „Nu e de mirare că domnul Depp nu are curajul sau curajul să o privească deloc pe doamna Heard pe parcursul procedurii.'

Reamintim că Johnny Depp o dă în judecată pe Amber Heard pentru defăimare din cauza unui articol din 2018 pe care l-a scris pentru The Washington Post despre supraviețuirea violenței domestice, deși nu a menționat niciodată numele lui Depp în articol. Depp a intentat inițial procesul de 50 de milioane de dolari în martie 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete