Motivul pentru care Jean-Claude Van Damme a venit în România. Iată ce a făcut actorul în București

Jean-Claude Van Damme a ajuns în România săptămâna trecută. Nu e pentru prima dată când vizitează Bucureștiul. Acum a venit însă în vacanță, ci pentru un proiect.

Actorul în vârstă de 60 de ani a făcut furori zilele trecute în Capitală, mulți cunoscuți și fani au reușit să facă poze cu el. A fost surprins în diferite ipostaze, la sala de forță sau ascultând manele. Jean Claude Van Damme s-a reîntâlnit cu Joseph Hadad, celebrul chef care a făcut dezvăluiri despre starul internațional. Cei doi s-au mai văzut acum ani de zile.

„Acum 16 ani eram la o sală de forță din București și a venit și el. Am făcut cunoștință, ne-am împrietenit și l-am invitat la restaurantul unde lucram atunci. A fost foarte politicos, a făcut fotografii cu toată lumea și a făcut conversație cu mine atunci și s-a simțit bine. I-am lăsat un contact, să mă mai caute când vine în București și iată că am avut ocazia să ne reîntâlnim.', a povestit celebrul bucătar.

Jean-Claude van Damme a participat la un eveniment în București

Tot Joseph Hadad a fost cel care a dezvăluit și motivul pentru care Jean Claude Van Damme a venit în București.

„Când vine în țară trage mereu la noi, iar acum a venit cu echipa de la Fashion TV, cu care a avut un eveniment în București, fiind invitat special. E un tip sportiv, nu mănâncă orice și când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor. Are dieta lui personală, are mâncarea lui, pe care o consumă pentru a fi în formă.

Este un om haios, nu are figuri și cred că toți care l-au întâlnit au putut observa acest lucru. Am aflat că și el a fost ospătar multă vreme și apoi a devenit pasionat de karate. Este o legendă și îl respect. L-am invitat la noi, la restaurant dar a contramandat întâlnirea, deși oamenii de la restaurant erau pregătiți și fericiți că vine idolul copilăriei lor', a spus acesta pentru click.ro. 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete