Motivul pentru care Connect-R și Alex Velea nu mai vorbesc. S-a rupt prietenia lor: „Am avut o frustrare”

În urmă cu ani de zile, Connect-R și Alex Velea erau buni prieteni. După lansarea piesei „Dacă dragostea dispare', cei doi artiști s-au distanțat, nici în ziua de azi nu au mai reluat legătura. Despre acest conflict, Connect-R a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

În 2008, Connect-R a colaborat cu Alex Velea și au lansat melodia „Dacă dragostea dispare'. Connect-R a fost deranjat de faptul că publicul credea că piesa îi aparține doar lui Alex Velea, iar un cunoscut impresar îl ofertase doar pe acesta, scrie Libertatea.

În emisiunea de la Kanal D, Connect-R a fost întrebat despre acest conflict pe care l-a avut cu Alex Velea. Întrebarea a fost: „V-a furat Alex Velea?'.

„Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa «Dacă dragostea dispare», da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: «Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi». Apăream noi doi pe scenă…se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea.

connect-r-si-alex-velea-3-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți', a spus Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai', relatează kanald.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete