Motivul pentru care Cody, fratele lui Paul Walker, și-a numit fiul așa: „Am terminat de făcut copii”

Cody Walker, fratele lui Paul Walker, își comemorează fratele decedat.

Cody, în vârstă de 34 de ani, a declarat că el și soția sa, Felicia Knox, și-au numit fiul nou-născut Paul în onoarea starului din “Fast & Furious”, care a murit în 2013.

„Paul Barrett (“Bear”) Walker s-a născut duminică, 30 aprilie, în Arizona, cu 3.288 grame”, relatează People. Douăzeci și patru de ore mai târziu, cei care acum sunt părinți a trei copii au decis numele „perfect” pentru băiețelul lor.

„În noiembrie anul acesta se vor împlini 10 ani de când l-am pierdut pe fratele meu, Paul, și am simțit că acum este momentul potrivit”, a declarat Cody, care locuiește în Arizona împreună cu soția sa și cu ceilalți copii ai lor, o fiică de 5 ani și un băiat de 2 ani și jumătate, pentru publicație.

Cody a explicat, de asemenea, de ce a fost atât de important ca numele Paul să rămână în familia Walker.

„Fratele meu, Caleb, și cu mine am terminat de făcut copii”, a împărtășit el. “Fratele meu, Paul, a fost Paul William Walker IV, iar acest nume datează de patru generații.

„În cadrul familiei, i se spunea “micul Paul” sau “Paul 4″, chiar dacă l-a depășit rapid pe tatăl nostru în înălțime. A fost important pentru mine ca acest nume să fie dus mai departe.”

Paul, cunoscut mai ales pentru rolul lui Brian O’Conner din franciza “Fast and Furious”, a murit într-un accident de mașină fulgerător la vârsta de 40 de ani.

La momentul respectiv, starul din “Joy Ride” nu terminase de filmat rolul său din “Furious 7”. Acesta a fost lansat după rescrieri și dubluri, care i-au inclus atât pe Cody, cât și pe Caleb.

De asemenea, Cody contribuie la păstrarea vie a memoriei fratelui său prin implicarea sa în FuelFest, care va începe la Irwindale Speedway, în California, pe 3 iunie. Festivalul de sporturi cu motor celebrează cultura auto și, de asemenea, strânge bani pentru Reach Out Worldwide, o organizație caritabilă non-profit pe care Paul a înființat-o în ianuarie 2010, după ce a văzut consecințele cutremurului masiv din Haiti.

Cody nu este singurul membru al familiei Walker care îl onorează pe regretatul actor din “Varsity Blues”.

Fiica lui Paul, Meadow, care avea doar 15 ani când tatăl ei a murit, ajută, de asemenea, la păstrarea vie a memoriei tatălui ei, colaborând cu Fundația Paul Walker.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete