Motivul pentru care băiatul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf nu merge la școală. „Copiii râd”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Recent, impresara a făcut noi dezvăluiri despre separarea de soț, despre viața ei profesională, dar și despre băiatul ei și al antrenorului. Laurențiu Jr. are mult de suferit.

Pe 21 noiembrie, Anamaria Prodan a fost la Realitatea Plus unde a anunțat că bătut palma cu Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus, și va fi acționar în doua noi proiecte marca Realitatea: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Așadar, Anamaria Prodan a investit într-o afacere în presă.

„E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste și mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiți. Am știut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie. Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani și niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în fața telespectatorilor munca unui sportiv, viața lui așa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, și în lumea mondenă, și în cea sportivă. Vreau să relaxez puțin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!', a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și fiul lor Reghe JuniorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Anamaria Prodan, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

La aceeași televiziune, aceasta a făcut dezvăluiri și despre separarea de soț. „Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani. Nu a știu nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele', a adăugat sexy impresara. “Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a mai spus vedeta.

De ce fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf nu merge la școală

Se pare că Laurențiu Reghecampf junior suferă cel mai tare din cauza divorțului părinților săi. „Cel mic nu merge încă la școală. Noi am făcut cerere specială să facă încă învățământ on-line. De ce? Pentru că se duce la școală și toți copiii râd. Fetele au plecat în America, dar știu tot ce se întâmplă. Noi am sperat că se va trezi și celălalt partener din somnul de veci. Dar nu se va mai trezi, deși mi-aș dori pentru el. Eu niciodată nu m-am uitat la lumea asta de proastă factură. Eu râdeam de fătucile astea și îmi avertizam jucătorii ca nu cumva să cadă în păcat', a mai spus impresara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete