Motivul pentru care Anca Neacșu divorțează de soțul turc după 10 ani: „Se întâmplă în multe relații”

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de Serkan Yaman, soțul ei, după 10 ani de mariaj, scrie spynews.ro. Vedeta a fost cea care a depus actele pentru separarea legală. Acum, Radu Baron, impresarul fostei soliste a trupei A.S.I.A., a făcut declarații pentru Ego.ro referitor la divorțul Ancăi de Serkan.

„Nu s-a întâmplat nimic brusc, s-au răcit relațiile, în timp, așa cum se întâmplă în multe relații. S-au înțeles foarte bine ca oameni, dar, ca iubiți, a dispărut pasiunea. Este un divorț între doi oameni deștepți, cerebrali. Oamenii deștepți sunt deștepți și la nuntă și la divorț. Lucrurile decurg liniștit, fără probleme, fără șocuri', a spus el pentru Ego.

divort anca neacsu 5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cine e Serkan Yaman, soțul Ancăi Neacșu

Se știe că Serkan Yaman e un om de succes, căci acesta e manager al mai multor hoteluri, iar din această afacere câștigă sume mari în fiecare lună. El împreună cu Anca Neacșu au locuit ani buni în Turcia, însă de ceva timp au decis să se stabilească în România, astfel încât artista a putut să-și reia proiectele muzicale, scrie spynews.ro.

„Noi suntem în România de 4 ani. Mai plecăm din când în când și în Turcia. Facem amândoi naveta. Amândoi plecăm tot timpul, este afacere de familie. Mie îmi place. Nu am stat despărțiți, certați, mereu am plecat împreună. Suntem de nouă ani împreună. Mai mult el ține minte decât mine. Îmi doresc concerte și am un proiect în capul meu. Îmi doresc să prezint o emisiune.’, spunea ea în urmă cu un an, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete