Motivul pentru care Alessandra Stoicescu lipsește de la Observator. Prezentatoarea a făcut anunțul: „Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele”

Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Observatorului orei 19.00 de la Antena 1, se bucură zilele acestea de o vacanță de vis în compania fetiței ei de 2 ani și 9 luni, și a soțul ei, Sergiu Constantinescu. Ea nu apare zilele acestea pe post.

Pe 28 aprilie, pe o superbă plajă din Seychelles, Alessandra Stoicescu a împlinit vârsta de 46 de ani. A devenit deja o tradiție ca familia Constantinescu să sărbătorească ziua de naștere a mamei departe de țară, în zone de-un exotism absolut.

„Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu. Tradiționala noastră vacanță în familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic, un adevărat paradis. Un spațiu intim, doar pentru noi, unde Sara are ocazia, din nou, să descopere natura spectaculoasă, ghidată de doi părinți care nu mai știu cum să îi facă pe plac 😄.

Suntem și noi răsfățați, nu doar Sara, ne putem odihni, ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine, pentru a reflecta și a fi recunoscătoare pentru tot ce mă împlinește și pentru viața extraordinară care mi-a fost dată. Chiar în prima zi de vacanță, după o ploaie torențială, a apărut un curcubeu superb care mi-a amintit de vorba „dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia'. A fost încă o lecție de viață pentru noi faptul că datorită Sarei, care ne-a făcut să dansăm în ploaie, ne-am bucurat la fel de mult de ploaie, cât și de curcubeu. Îmi voi aminti mereu că viața este făcută să te bucuri de tot ce primești și voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul.', povestește Alessandra Stoicescu.

alessandra-stoicescu-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Alessandra Stoicescu, o mămică și o soție fericită

Vedeta Antenei 1, Alessandra Stoicescu, și soțul ei, Sergiu Constantinescu, s-au căsătorit în vara anului 2013, la doi ani după ce s-a aprins flacăra iubirii între ei. „Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj', povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

De ani de zile Alessandra Stoicescu e prezentator de știri, acum prezintă Observatorul orei 19.00, de luni până vineri, la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete