Motivul neașteptat pentru care Kate Middleton a renunțat la femeia care a avut grijă timp de 8 ani de cei trei copii

Kate Middleton și Prințul William vor renunța la dădaca lor de încredere când se vor muta de la Palatul Kensington din Londra la noua lor casă din Windsor.

Maria Borrallo face parte din familia ducelui și ducesei de Cambridge de când prințul George avea 8 luni și acum are grijă și de prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și de prințul Louis, în vârstă de 4 ani.

Dar noua casă a lui William și Kate, Adelaide Cottage, care se află pe domeniul reginei din Windsor, are doar patru dormitoare, ceea ce înseamnă că bona nu ar avea unde să stea. Cu toate acestea, cuplul regal o păstrează pe Maria Borrallo ca dădacă a copiilor, dar va locui la o altă proprietate, la fel ca și alți membri ai personalului, cum ar fi o menajeră. Aceasta va fi o schimbare majoră pentru copii, care au avut-o pe Maria alături de ei în permanență timp de opt ani.

Borrallo a asistat la numeroase evenimente regale, purtând adesea uniforma tradițională a Norland College, universitatea unde a primit o pregătire de top în domeniul îngrijirii copiilor. Bona de origine spaniolă merge frecvent cu familia regală în vacanțe și stă cu ei la casa lor de la țară din Norfolk, Anmer Hall.

Unul dintre principalele motive pentru care William și Kate se mută din Londra este acela de a fi mai aproape de noua școală a copiilor din Berkshire, care începe în septembrie.

„Mutarea se datorează în principal școlii”, a declarat o sursă apropiată ducilor de Cambridge pentru PEOPLE.

Wedding of James Matthews and Pippa Middleton, St Mark’s Church, Englefield, UK – 20 May 2017SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințul William și Kate Middleton încearcă să adopte o viață cât mai normală pentru George, Charlotte și Louis în mijlocul copilăriei lor privilegiate. Cuplului îi place să îi lase la școală, să servească împreună micul dejun, cina și să se implice cât mai mult în tabieturile lor zilnice de seară.

Noua lor casă va fi la zece minute de mers pe jos de Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, și la o distanță scurtă cu mașina de părinții lui Kate, Michael și Carole Middleton, în Bucklebury, Berkshire.

Windsor, cu parcurile sale vaste, le va permite copiilor să-și facă prieteni pentru a se juca și să își poată plimba câinele sau să primească musafiri în deplină intimitate.

O sursă confirmă că se vor muta în Adelaide Cottage înainte de începerea semestrului școlar. Momentul în care se vor muta înseamnă, de asemenea, că familia va fi aproape atunci când Meghan Markle și Prințul Harry, a căror casă din Marea Britanie, Frogmore Cottage, se află tot pe domeniul Windsor, vor vizita Marea Britanie în prima săptămână din septembrie.

Cu toate acestea, nu există „planuri” pentru ca cele două familii să se întâlnească, spune o sursă pentru PEOPLE.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete