Motivul incredibil pentru care Eros Ramazzotti a divorțat de prima lui soție

Celebrul artist italian Eros Ramazzotti nu prea a avut parte de noroc în dragoste, cu două divorțuri la activ. Însă motivul pentru care el și prima lui soție, starul TV Michelle Hunziker, au decis să divorțeze este uimitor.

La sfârșitul anilor ’90, Eros Ramazzotti și Michelle Hunziker formau unul dintre cele mai iubite cupluri din Italia. De origine elvețiană, frumoasa blondă își începuse cariera ca model pentru unele dintre cele mai mari case de modă. Logodna cu Eros Ramazzotti a adus-o și mai mult în lumina reflectoarelor, oferindu-i-se astfel și ocazia de a cocheta cu televiziunea.

Căsătoria celor doi din 1998 și venirea pe lume a fiicei lor, Aurora Sophie, anunțau un viitor longeviv pentru cei doi, care păreau a fi făcuți unul pentru celălalt. Însă, surpriză, în 2002, la patru ani de la căsătorie, cei doi aveau să se despartă. Motivul a fost dezvăluit mulți mai târziu chiar de Michelle, în cartea autobiografică „A Seemingly perfect life'.

Eros Ramazzotti i-a dat un ultimatum

Se pare că Michelle făcea parte dintr-o sectă ai căror membri aveau un rol major în deciziile pe aceasta le lua. Liderul grupării profita de vulnerabilitățile acestea și îi cerea lucruri care o îndepărtau tot mai mult de apropiați, făcând-o să se izoleze și să depindă doar de sectă. Atunci când soțul ei, neștiind ce să mai facă, i-ar fi dat acesteia un ultimatul, „ori eu, ori secta', pentru Michelle aceasta a fost dovada că el n-o iubea. Iar pentru liderul grupării, acesta a fost semnul victoriei. Divorțul celor doi s-a pronunțat mult mai târziu, în 2009.

Michelle a reușit, în cele din urmă, să iasă din secta respectivă și să se reabiliteze. S-a recăsătorit și mai are două fetițe. Și Eros Ramazzotti s-a recăsătorit și mai are, de asemenea, doi copii. Însă nici cea de-a doua relație nu a funcționat.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Anca Țurcașiu, detalii despre divorțul ei

Foto: Shutterstock/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete