Monica Gabor s-a întors în România. Cu cine s-a văzut fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor a revenit în România, unde s-a întâlnit cu surorile sale, Alina și Ramona. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a venit în țară fără fiica ei, Irina.

Monica Gabor a decis să se mute în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai mulți ani, după divorțul de Irinel Columbeanu. Acolo ea l-a cunoscut pe Mr. Pink, cel care îi este soț în prezent. La ceva timp după ce a părăsit România, fiica ei și-a dorit să vină să locuiască cu ea.

Fostul fotomodel a revenit în țară și a fost să o viziteze pe sora ei, Alina. În România s-a întors și Ramona Gabor, care de ceva vreme s-a mutat în Dubai. Cele trei surori au petrecut timpul împreună. „În sfârșit cu sora noastră perfectă, Alina', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare. Surorile Gabor au fost să viziteze Maramureș.

Monica-Gabor-si-sora-AlinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Alina a rămas singura rudă a vedetei care a rămas în țară. Părinții surorilor Gabor s-au stins pe rând din viață. Mama Monicăi, a Ramonei și a Alinei Gabor a murit în august 2013, lovită de o bucată de stâncă, la ieșirea din Peștera Polovragi, din județul Gorj.

În anul 2020 s-a stins din viață și Emil Gabor, tatăl Monicăi, Alinei și al Ramonei. El a suferit un infarct.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete