Monica Gabor, gest emoționant pentru sora sa mai mare după separarea de Mr. Pink

Monica Gabor traversează o perioadă de readaptare și de regăsire cu persoanele dragi. După ce a părăsit America în urma despărțirii de Mr. Pink, frumoasa șatenă a luat câteva decizii importante împreună cu sora sa, Ramona.

Monica Gabor a petrecut câteva zile minunate alături de sora sa mai mică pe meleaguri grecești, ulterior mergând în Dubai, acolo unde Ramona este stabilită de câțiva ani buni. Dacă cele două au fost mereu în atenția publicului, sora lor mai mare, Alina, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Aceasta locuiește la Bacău și timpul său este dedicat familiei și celor doi copii. Aceasta a fost în permanență ajutată de surorile sale și nu i-a lipsit nimic. După despărțirea de Mr. Pink, Monica a vrut să petreacă zile minunate alături de surorile sale, astfel că a adus-o la Dubai și pe sora lor mai mare.

Monica Gabor nu a oferit detalii despre separarea sa de cel care i-a fost partener în ultimii ani, însă câteva detalii au ieșit la iveală. Unul dintre ele este faptul că afaceristul o ținea din scurt pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Acesta îi știa fiecare pas pe care îl făcea, iar relația lor era destul de rigidă.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală', a declarat o sursă din apropierea Monicăi Gabor, pentru Playtech.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete