Monica Gabor, fotografie inedită pe rețelele de socializare. Este sau nu cu Mr. Pink?

În ultima perioadă, Monica Gabor a intrat în atenția publicului din cauza unor zvonuri despre relația ei cu Mr. Pink.

Monica Gabor a petrecut o mare parte din această vară alături de sora ei, Ramona Gabor. Cele două au mers în Grecia unde s-au distrat de minune, iar ulterior au mers în Dubai unde locuiește de ani buni sora sa mai mică. Tabloul a fost completat la un moment dat și de sora mai mare a fostei doamne Columbeanu. Alina locuiește în Bacău și a stat departe de ochii curioșilor.

Întoarsă în America, Monica Gabor a postat numeroase poze la Instastory din Malibu, orașul în care locuiește cu Mr. Pink. Recent, aceasta și-a surprins fanii cu o fotografie care i-a făcut și mai confuzi.

Zvonurile privind despărțirea de afacerist au pornit de la faptul că Monica Gabor a șters toate fotografiile cu acesta de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, bruneta a pus la Instastory o poza cu fiul lui Mr. Pink, alături de un mesaj emoționant: „Sunt așa fericită să te văd, Antony'.

Monica Gabor nu a oferit nicio declarație privind presupusa ruptură dintre ea și afacerist, iar Irinel Columbeanu a ținut să lămurească unele aspecte.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte.

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat’, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete