Monica Gabor, apariție surprinzătoare în America, după presupusa despărțire de Mr. Pink. Cum s-a pozat în Malibu

Monica Gabor s-a întors în America, după mai multe săptămâni petrecute în Grecia și Dubai. Vedeta s-a pozat în Malibu, orașul în care locuiește cu Mr. Pink, bărbatul de care se zvonește că s-a despărțit. 

 

Monica Gabor a șters pozele cu Mr. Pink de pe rețelele de socializare și așa s-a zvonit că s-au despărțit. Mai mult decât atât, aceasta s-a bucurat de o vacanță în Grecia fără iubit, iar apoi a stat o perioadă în Dubai, la Ramona Gabor, sora ei.

 

Iată că acum, vedeta a dezvăluit pe Instagram că s-a întors în America, chiar în Malibu, acolo unde e stabilită chiar de când a plecat din România, după divorțul de Irinel Columbeanu. Îmbrăcată într-o rochie neagră și machiată foarte discret, aceasta a luat cina în oraș cu prietenii. Au servit preparate alese. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

În niciuna dintre poze nu apare Mr. Pink, iubitul ei. Până la acest moment, Monica Gabor nu a făcut vreo declarație referitoare la o presupusă despărțire de partener, după 10 ani de relație. 

 

Cel care a mai dezvăluit detalii despre cei doi e Irinel Columbeanu, fostul ei soț. „Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat', a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Spynews. 

 

Vestea a fost confirmată de Paul Mantea, un apropiat al cuplului 

 

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații. 

 

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel', a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi și al americanului Mr. Pink, pentru Playtech. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri