Monica Bîrlădeanu: „Astăzi sunt un om autentic”

Monica Bârlădeanu joacă în serialul „Vlad', de la Pro Tv, un rol atât de credibil, încât multă lume o consideră o persoană fără scrupule și în viața de zi cu zi.

În cele mai recente interviuri pe care Monica Bîrlădeanu le-a acordat, aceasta a vorbit despre parcursul ei personal, mai degrabă decât cel profesional pentru că, spune ea, „ceea ce fac este doar o extensie a ceea ce sunt'.

Prezentă în podcastul lui Damian Drăghici, actrița a vorbit despre dezvoltarea ei persoană și despre punctul în care se află astăzi:

„Cine sunt astăzi e puțin diferit de cine am fost și puțin diferit față de cine mi-am dorit să fiu, e complet diferit față de cine se așteaptă lumea să fiu sau ce proiectează ceilalți. Cine sunt astăzi este un om autentic sau care încearcă să fie, să nu facă lucruri în care nu crede (…), încearcă să fie, nu să pară, sunt un om cald și cred că preocuparea mea principală, în perioada asta, a fost să dezvolt relații autentice (…) ce fac e doar o extensie a ceea ce sunt.'

Monica Bîrlădeanu: „Sunt un pic decupată din realitate'

Cu un sex-appeal evident și de o frumusețe mai rar întâlnită, Monica Bârlădeanu a avut parte de propriile povești de dragoste. Despre acest subiect, aceasta s-a confesat:

„Aș vrea să cred că sunt capabilă să iert orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună după anumite lucruri. Dacă face niște lucruri care pentru mine reprezintă o trădare, nu-i bai, dar lucrurile astea devin incompatibile cu natura cuplului în care vreau eu să fiu. Cred în relații profunde și adevărate.' De asemenea, actrița a recunoscut că, în ceea ce privește iubirea, „simt că sunt importantă și că mă iubești dacă petreci timp cu mine'.

Când e îndrăgostită, actrița recunoaște că „sunt un pic decupată din realitate. Sunt aici, dar sunt cu mintea în altă parte, nu foarte prezentă. (…) Nu sunt foarte cerebrală, în primă fază. Dar în faza două, imediat după mă calibrez'.

Monica BîrlădeanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete