Monica Barladeanu este noul ambasador OLAY in Romania

Monica Barladeanu este noul ambasador OLAY in Romania

Monica Barladeanu, actrita

„La 1 noiembrie aniversam un an de frumusete, in care OLAY ne-a reamintit, in fiecare zi, sa ne iubim pielea si sa avem grija de noi. Pentru a continua sa dezvaluim secretele frumusetii pielii femeilor din Romania, am ales-o pe Monica Barladeanu ca ambasador al marcii. Pentru Monica, grija fata de modul in care arata este un stil de viata. Este eleganta, rafinata, o persoana care, asemeni OLAY, loves the skin she’s in. Suntem increzatori ca mandatul sau de ambasador va fi unul de succes.“, a declarat Olivia Ciubotariu, Specialist Relatii Externe la Procter&Gamble, producatorul marcii OLAY.

„Ca actrita, ma preocupa modul in care arat. Acord o atentie speciala ingrijirii tenului si consider ca e mai usor sa previi decat sa repari. Stiu ca imbatranirea pielii inseamna mai mult decat aparitia ridurilor si am folosit constant o multitudine de produse care sa combata semnele acesteia. Cand am descoperit OLAY Total Effects, m-am bucurat ca exista o crema care satisface toate nevoile pielii si previne cele 7 semne ale imbatranirii. Iar in momentul in care mi s-a propus sa devin ambasador OLAY, am considerat acest lucru flatant si am decis sa accept aceasta misiune.”, a declarat Monica Barladeanu.

Monica Barladeanu, OLAY

OLAY este prezent pe piata din Romania cu 4 game, destinate sa satisfaca nevoile cotidiene ale pielii, prin intermediul unor forme multiple de produs – creme de zi, de noapte, pentru ochi, serumuri hidratante sau produse de curatare a tenului:
Total Effects 7 – produsele din aceasta gama lupta impotriva toturor celor 7 semne ale imbatranirii pileii: pori vizibili, pete, culoare neuniforma, piele uscata, aspect sters, textura neuniforma si riduri. Complexul unic de minerale si vitamine, inclusiv Vita-NiaCin, continut de OLAY Total Effects 7, reda pielii un aspect vizibil mai tanar.
Anti-wrinkle – stimuleaza regenerarea celulara, reducand porii si liniile fine;
Complete Care – gama protejeaza pielea, oferindu-i hidratarea, vitaminele si protectia UVA si UVB de care are nevoie pe parcursul zilei;
Double Action – produsele sunt create pentru a-i oferi pielii hidratare intensa pe tot parcursul zilei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri