Monica Anghel, transformare incredibilă! Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în timp record: „Înainte mâncam foarte prost”

Monica Anghel și-a schimbat total viața în ultima perioadă și s-a pus pe slăbit. Nu e ușor, însă artista este disciplinată și adoptat un nou stil de viață și se străiește să mănânce cât mai sănătos.

Cu multă ambiție, cântăreața a reușit să slăbească aproape 25 de kilograme, iar acum are mare grijă la ceea ce mănâncă. Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV, Monica Anghel a mărturisit cum arată meniul ei dintr-o zi obișnuită.

„Am slăbit de la 1 octombrie, până astăzi. Regimul este personalizat, în funcție de analize. Scopul este să slăbești frumos și sănătos. Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă din două ouă și un iaurt cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau 5 – 6 nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos', a mărturisit Monica Anghel, la Pro TV.

Cum a slăbit Monica Anghel 25 de kilograme?

Artista a dezvăluit că înainte nu se alimenta corect şi avea un regim de alimentaţie total haotic.

„Mâncam prost – nu ştiu, îmi luam un sandviş de la o benzinărie, aia nu e mâncare. (…). Sunt convinsă că voi reuşi să mai slăbesc 10 kilograme', a mai spus Monica Anghel.

Cântăreața a precizat că mai mulți medici i-au propus să apeleze la operația de micșorare a stomacului, însă ea nu a fost de acord cu această idee.

„Nu vreau să vă ascund faptul că mi s-a propus de diverşi medici – doctori foarte buni, de altfel – să fiu operată, să mi se taie stomacul. Şi am spus că: «Băi, ca să slăbesc, eu vreau 10 kilograme». Mi se pare aberant să îmi tai stomacul pentru 25 de kilograme', a concluzionat artista.

Acum, Monica Anghel arată excelent și se simte mult mai bine.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Monica Anghel, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi Pro TV

Mihaela Tudor

Citește și:

Monica Anghel a spus cum se simte după operația la coloană. Artista a slăbit 8 kilograme în doar șase săptămâni

Monica Anghel se transformă pe zi ce trece! Cum a slăbit 6 kg în trei săptămâni și are talia mai subțire cu 6 cm

Monica Anghel, operată de urgență. Care este acum starea artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati