Monica Anghel, mesaj de mulțumire pentru Gigi Becali

Monica Anghel, infectată cu varianta Delta a virusului SARS-CoV 2, a făcut primele declarații despre perioada dificilă prin care a trecut.

Tot mai multe vedete se confruntă cu infecția cu SARS-CoV 2, printre care și Monica Anghel. Aflată în a doua săptămână de izolare, artista a povestit în cadrul emisiunii „La Măruță', de la PRO TV, că primele zile nu au fost deloc ușoare. A aflat pe 21 septembrie că este pozitivă, iar de atunci este izolată în casă. Dacă la început, artista s-a confruntat cu febră și amețeli, însă lucrurile mers înspre bine.

„Am crezut că a fost o răceală'

Monica Anghel a mărturisit: „Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu amețeala asta care nu-mi dă pace. Sunt acasă, din fericire, nu am fost internată. Este prima dată când sunt infectată cu acest virus și sper că și ultima dată, nu de alta, dar m-am vaccinat. Culmea e că toți oamenii cu care am intrat în contact până să depistez acest virus sunt negativi. Am luat legătura cu toată lumea, evident, că așa este normal și corect, și toți sunt negativi. Eu am avut un concert în aer liber la Alba Iulia, a plouat, a fost frig, am cântat în ploaie și am crezut că a fost o răceală. Dar am zis să-mi fac testul. Mi-am făcut un test rapid, a ieșit pozitiv, dar evident că m-am dus și mi-am făcut și PCR-ul, să văd exact despre ce este vorba'.

„Nu pot să mă concentrez'

Artista a precizat că ține legătura cu medicul de familie și că a primit și medicamente de la domnul Viorel Păunescu și Gigi Becali, cărora le mulțumește.

În prezent, artista este în izolare alături de fiul ei, Aviv, care, din fericire, nu este infectat.

„Am foarte mult de învățat – întotdeauna încerc să iau din fiecare lucru neplăcut partea bună. Am zis, asta e, o să stau să învăț. Problema este că nu pot să învăț, din cauza amețelilor pe care le am, nu pot să mă concentrez', a completat Monica Anghel.

Citește și: Anca Serea, părere fermă despre școala online

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete