Monica Anghel, infectată cu tulpina Delta a COVID-19

Celebra cântăreață Monica Anghel a anunțat că s-a infectat cu tulpina Delta pe rețelele de socializare, precizând că s-a vaccinat cu ambele doze ale vaccinului anti SARS-CoV-2. Cum se simte acum artista?

După o perioadă în care viața artistică a părut să revină la ritmul de dinainte de pandemie, lucrurile încep să se schimbe. Cântăreața Monica Anghel a simțit acest lucru pe propria piele. În plin sezon de concerte și filmări, aceasta a fost nevoită să pună totul pe pauză din cauză că a fost infectată cu noua tulpină a virusului SARS-CoV-2.

Monica AnghelDupă ce cu o săptămână în urmă, anunțase că este la filmări la Cluj, înainte de începerea weekendului, Monica Anghel a scris: „Vaccinată cu ambele doze și tot am făcut covid… aveți grijă de voi'.

Marcel Pavel, unul dintre apropiații artistei, a declarat într-un interviu, citat de Spy News: „Ce ştiu despre Monica este şi ce ştiţi voi. (…) am vorbit cu ea şi mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuşi e vaccinată şi s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă uşoară. Ţine legătura cu medicul ei cu siguranţă şi urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc'.

„Înlocuiți veninul cu miere'

Și artistul a trecut prin această experiență. La vremea respectivă, a fost acuzat că este plătit pentru a spune că s-a îmbolnăvit. În realitate, povestește Marcel Pavel, „a fost cumplit, am fost la un pas de moarte. În spital, am simţit o linişte extraordinară. Am ieşit cu tensiune 18 din spital. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât faţă de mine. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Înlocuiţi veninul cu miere, răutatea ne face să ne pierdem minţile.'

Cifrele arată o creștere rapidă a numărului de cazuri cu noua tulpină, Delta, a virusului Sars-CoV-2. Locurile de la secțiile de terapie intensivă sunt ocupate aproape în totalitate în țară. În plus, majoritatea celor ajunși la terapie intensivă sunt persoane nevaccinate.

Citește și: Ilie Năstase, tată la 75 de ani?

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete