Monica Anghel, declarații despre lupta cu kilogramele în plus: „Mă vedeam slabă”

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Datorită vocii sale extraordinare, dar și a spiritului său jovial și tineresc, vedeta a intrat în inima românilor de pretutindeni.

Monica Anghel a făcut numeroase schimbări în viața sa. Unele extrem de vizibile, cum ar fi silueta sa, dar și mici intervenții la nivelul feței. Ea a reușit să slăbească 30 de kilograme cu ajutorul unei diete, deși s-a zvonit că ar fi făcut operație de micșorare a stomacului. Mai m ult decât atât, artista a recunoscut că a apelat la injecții cu botox pentru a reduce ridurile din zona frunții.

Celebra cântăreață a mărturisit cum se simțea atunci când se lupta cu kilogramele în plus.

„Am început să mă îngraș pe la 25-28 de ani. Începusem să mă îngraș foarte tare. Probleme cu îngrășatul meu a fost că, deși mă îngrășam pe zi ce trece, cum îmi spuneau ai mei și cum mi-au tot spus până am slăbit, eu nu m-am văzut niciodată grasă și nu mi s-a părut niciodată că mă îngraș.

Eu intram în magazine și, deși aveam 30 de kilograme în plus, mă uitam la hăinuțe. (…) Probabil că se răsucise ceva acolo în capul meu, dacă eu eram foarte grasă și mă vedeam slabă', a mărturisit Monica Anghel, la Antena Stars.

Celebra artistă a petrecut multă vreme dincolo de granițele țării. Deși a avut numeroase oferte de a se stabili în străinătate, Monica Anghel nu a vrut să renunțe la România și a explicat în cadrul unei emisiuni televizate și motivul alegerii sale.

„Am fost plecată în străinătate de foarte multe ori. Am locuit un an la New York și m-am întors în România pentru că simțeam nevoia să mă întorc la mine acasă. Mi s-au făcut propuneri concrete (n.r. – de mutare) și nu am putut. Mă simt cel mai bine la mine acasă. N-aș putea să mă duc în altă țară și să locuiesc în altă țară', a mai spus vedeta la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete