Momente grele pentru Maria Ciobanu! Și-a anulat toate concertele pentru a sta lângă soțul ei bolnav

Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De aproape 40 de ani, Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Câmpeanu, care este fostul soț al Ilenei Sărăroiu. El este un fost bastchetbalist de preformanță, alături de care a întemeiat o familie frumoasă în anul 1981, la doi de la moartea prietenei ei.

Mircea Câmpeanu are peste 80 de ani, iar starea lui de sănătate s-a agravat în ultima perioadă. Acesta are probleme cu inima, dar suferă și de diabet, potrivit click.ro. Maria Ciobanu este îngrijorată de starea de sănătate a soțului ei, iar acest lucru a împiedicat-o să-și onoreze toate contractele din România, încă din luna aprilie, când a venit în țară doar fiul ei, Ionuț și familia acestuia.

Maria Ciobanu și-a anulat toate concertele pentru a fi alături de soțul ei

Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu locuiesc câte 6 luni pe an peste Ocean. Cei doi şi-au stabilit acest program de ani de zile, iarna în SUA, iar vara în România. Cu toate acestea, Maria Ciobanu nu s-a mai întors în România, ci  rămas în SUA pentru a-și îngriji soțul care este grav bolnav.

„La începutul lunii noiembrie plec cu mama şi soţia mea în America, în turneu. Am ceva emoţii în ceea ce priveşte această plecare, pentru că soţul mamei mele este foarte bolnav. Dumnezeu e sus totuşi şi sper să aibă grijă de el', a declarat Ionuţ Dolănescu, potrivit sursei citate.

În ultimii ani, Mircea Câmpeanu nu a mai ajuns în România, pentru că drumul până aici i-ar putea fi fatal. Prietenii acestuia spun că el stă la pat și este supravegheat în permanenţă de o asistentă.

Cu toate acestea, nici Maria Ciobanu nu stă prea bine la capitolul sănătate. Artista suferă de o afecțiune la inimă, are probleme cu tensiunea, artroză și se confruntă cu un astm bronșic sever.

De-a lungul anilor, au circulat multe bârfe despre relația Mariei Ciobanu cu Mircea Câmpeanu, iar uneori au fost criticați și de rude.

„Se spunea că aş fi avut o relaţie cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevărat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Îl luam la nunţi, pentru că avea staţie şi maşină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» şi avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie', a declarat la un moment dat Maria Ciobanu, potrivit Jurnalul.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cântăreața de muzică populară Natalia Gliga a murit! Artista a fost găsită fără suflare de soțul ei

După marea victorie de la Roland Garros, Simona Halep se relaxează! Sportiva și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete