Momente dificile pentru Connect-R. Maya, fetița lui, a fost ținta discriminării

Connect-R a rămas surprins când fetița lui, Maya, i-a povestit ce i s-a întâmplat la grădiniță. Din păcate, specialiștii din România depun eforturi considerabile pentru a reduce bullying-ul din școli și grădinițe, însă micuța a fost discriminată din cauza etniei sale.

Pe când avea doar 23-24 de ani, Connect-R și-a recunoscut public originile, iar asta a însemnat pentru el o eliberare sufletească.

„Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci, nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt țigan, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns', a povestit Connect-R, în cadrul unui podcast prezentat de Damian Drăghici.

Cât despre Maya, celebrul cântăreț a mărturisit că știe care îi sunt originile, însă ea adaugă faptul că este jumătate româncă.

„Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…', a declarat Connect-R.

Cu toate acestea, colegii de la grădiniță au discriminat-o pe Maya din cauza etniei. Connect-R a mărturisit că o dată ce va mai crește o să îi explice că nu are de ce să se rușineze și să se simtă exclusă.

„Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…', a mai povestit artistul.

Connect-R și Misha, divorțați, dar împreună

În anul 2018, Connect-R și Misha au semnat actele de divorț, însă relația dintre ei este extrem de apropiată și se înțeleg de minune, mai ales de dragul micuței lor. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, artistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat fostei soții.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete