Modul inedit în care prezentatoarea Pro TV Lavinia Petrea a fost cerută în căsătorie

De mai bine de șapte ani, prezentatoarea știrilor Pro TV Lavinia Petrea (37 de ani) este căsătorită cu procurorul Romulus Varga. Cuplul are împreună trei copii, un fiu și două fiice, Mathias, Klara și Karin.

Modul inedit în care prezentatoarea Pro TV Lavinia Petrea a fost cerută în căsătorie 

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, prezentatoarea TV a povestit cum a fost cerută în căsătorie: „Atunci când te uiți la soțul tău și simți că el este Făt Frumos la care visai în copilărie, cred că este suficient. (…)

M-a cerut în căsătorie într-un mod deosebit. Mi-a adus de ziua mea un tablou care reprezenta o stereogramă. Este o imagine care, aparent, nu înseamnă nimic. A mea era o maro.

El îmi vorbise despre stereograme și mă învățase să privesc o astfel de imagine pentru că în interior se află cu totul altceva, o pictogramă 3D. M-am uitat la tablou, iar în interior erau un el și o ea, iar el stătea în genunchi. Deasupra erau inițialele noastre. Atunci m-a cerut în căsătorie”.

Inelul de logodnă are o poveste specială

„Inelul de logodnă are o poveste foarte frumoasă. (…) El s-a gândit foarte bine. L-a desenat cu un bijutier în așa fel încât verigheta care a urmat să fie elementul care completează inelul de logodnă, iar verigheta lui este al treilea element. (…)

Acum aproximativ un an am pierdut-o în zăpadă. (…) Am fost foarte tristă și dimineața când m-am trezit mi-am dat seama că o am din nou pe deget. Între timp el a mers acolo cu un detector de metale să o găsească. A găsit-o și în timp ce dormeam mi-a pus-o pe mână”, a mai dezvăluit Lavinia.

Fotografii cu inelul găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum s-au cunoscut? 

„Aveam o prietenă comună care, din motive profesionale, voia să ne introducă. (…) Până să se întâmple asta a trecut vreun an. Nu se nimerea. Nu eram eu disponibilă sau nu erau el și colega lui.

După aproximativ un an, chiar de ziua mea s-a întâmplat. (…) Ei nu știau că este ziua mea. Primeam mesaje, telefoane. (…) Și de ziua de naștere m-a și cerut”, a mai spus Lavinia tot La Măruță.

Foto: Captură La Măruță / Instagram

Citește și:

Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a trăit un miracol. Povestea incredibilă a celei de-a doua sarcini.

Cum se menține Lavinia Petrea în formă după a treia sarcină: „Am început să fac asta când m-am simțit pregătită”

Cum depășește Lavinia Petrea momentele dificile ale maternității?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete