Moartea prințesei Diana nu a fost un accident? Doi martori fac declarații controversate

Este evenimentul nefericit care a stârnit o mulțime de întrebări, iar acum, doi martori fac declarații controversate care fac pe oricine să se întrebe dacă moartea prințesei Diana a fost sau nu un accident.

Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier despre care se mai vorbește și astăzi, la aproape 22 de ani de la dispariția acesteia. Dacă la acel moment autoritățile au decis că accidentul s-a produs după ce autoturismul în care se afla prințesa Diana a intrat în al treisprezecelea stâlp al tunelului Pont de l’Alma din Paris,  două persoane care au asistat la accident au o altă teorie referitoare la moartea prințesei.

Moartea prințesei Diana nu a fost un accident? Doi martori fac declarații controversate

Americanii Robin și Jack Firestone spun că există posibilitatea ca moartea prințesei Diana să nu fi fost un simplu accident. Mai exact, aceștia afirmă că au văzut două mașini întunecate în tunelul din Paris, la doar câteva minute după producerea accidentului. Deși au încercat să spună poliției ce au văzut, cei doi martori susțin că declarațiile lor nu au fost ascultate fiind considerate controversate atât de autoritățile franceze, cât și de cele britanice.

Robin Firestone, care acum are 63 de ani, își amintește că a văzut cele două mașini oprite în fața autoturismului în care se afla prințesa Diana.

“Au rămas întipărite în mintea mea până în ziua de azi. Nu am putut înțelege ce căutau acolo. Arătau în neconcordanță cu ceea ce se întâmplase acolo. Am văzut acele mașini întunecate și probabil că au intrat în fața mașinii în care se afla Diana. Erau doar parcate acolo într-un mod ciudat și nu îmi amintesc ca cineva să fi fost în ele. Cele două mașini trebuie să fi mers în fața mașinii prințesei Diana. După asta, ei au îngropat toate referințele referitoare la ele, dar au fost acolo.”, a spus Robin Firestone, potrivit mirror.co.uk.

Deși au fost martorii cumplitului accident, Robin și Jack Firestone nu au știut că victima este prințesa Diana până în dimineața următoare. După ce au aflat acest detaliu, martorii au căutat un ofițer de poliție pentru a-i povesti ceea ce au văzut, însă au fost respinși pe motiv că există suficienți martori.

“Am fost uimiți. Una dintre cele mai celebre femei din lume este ucisă și nu vor să vorbească cu martorii.”, a spus Robin Firestone.

Ulterior, cei doi au încercat să vorbească despre ceea ce au văzut, însă nu au fost luați în seamă decât după ce au apărut în mass-media, însă declarația lor nu a fost luată în considerare.

“Este clar, francezii și englezii nu au vrut să audă mărturia mea și trebuie să vă întrebați de ce. Nu cred că moartea prințesei Diana a fost un accident, iar felul în care au acționat autoritățile până în ziua de astăzi mă face să cred asta mai mult ca oricând. Sper ca într-o bună zi, când William și Harry vor înainta în vârstă, să își dorească să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu mama lor. Dacă ar fi fost mama mea, cu siguranță aș fi vrut să știu. Sper că într-o bună zi ei vor afla adevărul.”, a adăugat Robin Firestone.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ținuta cu care o actriță a atras toate privirile. Nu și-a ascuns imperfecțiunile!

Sacrificii de dragul carierei. Uite ce face Elena Merișoreanu pentru a urca în continuare pe scenă: Fac 12 injecții la fiecare picior'

Fata cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 28 de ani. Ce mesaj le-a transmis artistul potențialilor admiratori ai fiicei lui

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete