Mitică Popescu, înmormântat la Cimitirul Bellu. Mai mulți actori l-au condus pe ultimul drum

Mitică Popescu a fost condus astăzi, 6 ianuarie, pe ultimul drum și este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Actorul a murit la vârsta de 86 de ani.

Familie, colegi de breaslă, dar și oamenii simpli care l-au iubit au venit să își ia rămas bun de la Mitică Popescu. Actorul este înmormântat lângă soția lui, Leopoldina Bălănuță. Slujba de înmormântare a început la ora 15, așa cum a fost anunțat inițial, relatează Libertatea.

Suporteri ai echipei de fotbal Rapid au venit cu fularele Rapidului, Mitică Popescu fiind cunoscut ca fan al echipei din Giulești. Peste 100 de oameni l-au condus pe ultimul drum pe marele actor. Magda Catone, Marian Râlea, Florin Zamfirescu se numără printre actorii care au venit să își ia rămas bun de la Mitică Popescu.

Mitică Popescu a murit pe 3 ianuarie

Mitică Popescu a murit marți, 3 ianuarie 2023, la Spitalul Elias din București. Cunoscutul actor a stat internat aproape două săptămâni în luna decembrie. La scurt timp starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, din Capitală, Silvius Negoiță, a confirmat vestea tristă pentru News, iar familia a declarat pentru Hotnews că celebrul actor, în vârstă de 86 de ani, s-a stins din viață din cauza unor afecțiuni cardiace.

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre monștrii sacri ai teatrului și filmului românesc. S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături’, a transmis familia, pentru sursa citată anterior.

Mitică Popescu, carieră de succes

Mitită Popescu a avut o carieră fabuloasă timp de 40 de ani. Acesta a interpretat personaje celebre precum Cocoșilă în „Moromeții', dar și comisarul Munteanu în „Trenul de aur'.

Viața sa a fost greu încercată. Pe când avea doar 23 de ani, Mitică Popescu a fost închis timp de trei ani de comuniști pentru că nu a vrut să-și trădeze prietenii care fugeau peste Ocean. După ce a ieșit, actorul s-a căsătorit cu Leopoldina Bălănuță, însă moartea i-a despărțit în 1998.

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete