Misterele atentatelor de la 11 septembrie 2001. Iată întrebări la care n-a răspuns nimeni

Lumea n-a mai fost la fel de atunci. O simplă călătorie cu avionul a devenit un subiect de dezbătut la ședințele de terapie. Timpul petrecut în orice aeroport al lumii s-a dublat. Între musulmani și restul religiilor s-a creat o zgârietură pe care mințile luminate ale vremii se chinuie s-o aline cu înțelepciune. Viața noastră, a tuturor nu mai e la fel. Pentru că după un atac fără precedent în istoria omenirii, fără premizele unui război deschis și declarat în prealabil, ne-a făcut pe noi toți să ne îndoim de adevăratele intenții care se ascund în sufletele oamenilor. Iată o parte din misterele atentatelor de la 11 septembrie 2001. Câteva întrebări la care n-a răspuns nimeni….

  • Cele două turnuri ce aparțineau grupului World Trade Center s-au dărâmat ca un castel din cărți. Absolut toate înregistrările și pozele din ziua respectivă ne demonstrează că în interior s-a produs o implozie sau mai multe… ca și cum ar fi fost o dărâmare controlată. Explicația cum că avionele erau pline de combustibil astăzi nu mai este valabilă. Pentru că se știe că orice avion funcționează cu kerosen, iar kerosenul nu topește structuri mari de oțel.
  • Clădirea Pentagonului a fost atacată de un alt avion deturnat. Însă piloții teroriști au ales să intre în partea din Pentagon care era în renovare, unde nu se aflau angajați și unde computerele și cărțile au fost doar umplute de praf și reziduuri.
  • Avioanele militare de intervenție au stat liniștite la sol… De la primul atentat martorii oculari, America și întreg mapamondul a intrat în stare de șoc. Imediat a urmat al doilea avion, și al treilea, și al patrulea. Avionele militare de intervenție au rămas tot la sol….
  • Cu câteva zile premergătoare atacurilor, acțiunile de la Bursă ale celor două companii deținătoare ale avioanele implicate în atentate au înregistrat fluctuații bizare, spun specialiștii. Astfel acţiunile United Airlines şi American Airlines au fost scoase la vânzare ca și cum proprietarii știau că urmează să se întâmple ceva…

Misterele atentatelor de la 11 septembrie 2001 ne bântuie chiar și astăzi după 20 ani… Conspiraționiștii adaugă an de an alte mistere în puzzle-ul uriaș care s-a creat din nefasta zi de toamna a anului 2001.

 

foto: Libertatea

Citești și:

Mărturiile supraviețuitorilor de la Hiroshima. Nici unul nu-și explică de ce a supraviețuit și nimeni nu-și amintește să fi auzit zgomotul exploziei

Ce se întâmplă dacă nu consumi deloc alcool?

La ce pericol te expui atunci când urmărești imagini șocante la TV? Uite de ce ar trebui să eviți aceste programe

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse