Mister: o pictură din 1937 pare că arată un bărbat care ține în mână un iPhone

Tabloul din 1937 intitulat “Mr Pynchon and the Settlement of Springfield” de Umberto Romano pare să arate un bărbat care ține în mână un iPhone, iar fanii teoriei conspirației spun că aceasta este dovada care demonstrează călătoria în timp.

Teoreticienii conspirației cred că o pictură de acum aproape 100 de ani care arată un tip ce ține în mână un „telefon mobil' dovedește că se poate călători în timp. Lucrarea – intitulată “Mr Pynchon and Settlement of Springfield” – a fost finalizată de artistul italian Umberto Romano în 1937 și înfățișează sosirea coloniștilor în America în anii 1620.

Un localnic de origine amerindiană este văzut ținând în sus un obiect dreptunghiular mic, negru, asemănător cu forma unui iPhone și privind direct la el, aproape ca și cum ar fi făcut un selfie.

Obiectul ciudat a stârnit multe controverse, mulți ajungând la concluzia că ar putea fi un semn al călătoriei în timp, deoarece iPhone-urile nu au fost inventate până în 2007. Cu toate acestea, cel care scris mai pe larg despre acest subiect pe vice.com, Brian Anderson, a tras concluzia că dispozitivul este cel mai probabil o oglindă.

Anderson a scris: „Există motive să credem, deci, că ceea ce bărbatul din pictură examinează nu este un obiect indigen, ci mai degrabă de origine europeană, precum oglinzile, care au fost prezentate adesea în astfel de schimburi', a scris el. „Modul în care o ține, ca și cum se uită la propria sa față reflectându-se , cu siguranță ar avea sens.'

Cu toate acestea, nu este prima dată când un „telefon mobil' este văzut într-un tablou cu mult înainte ca dispozitivul să fie inventat. Teoreticienii conspirației au susținut ideea călătoriei în timp după ce o femeie ținea un „telefon mobil' în fundalul unui film cu Charlie Chaplin din 1928.

În imagine se observă clar o femeie cu o pălărie neagră și mănuși albe, ce poate fi văzută plimbându-se pe fundalul decorului ținând în mână ceea ce pare a fi un dispozitiv, mulți sugerând că ține un telefon mobil.

Telefoanele mobile portabile nu au fost disponibile pe scară largă până în anii 1980, la aproximativ 50 de ani după lansarea filmului Charlie Chaplin. Această celebră secvență poate fi văzută pe YouTube, și a adunat aproape șapte milioane de vizualizări. Dacă te uiți cu atenție, ea vorbește cu un dispozitiv subțire, negru, care este ținut de ureche.

Horoscop Urania, 4 – 9 iunie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri