Miss România 2021. Cine este cea mai frumoasă femeie din țară care ne va reprezenta la Miss Universe 2021?

În acest weekend s-a desemnat cea mai frumoasă femeie din România în cadrul cunoscutului concurs de Miss. Dintre cele 25 de participante a fost aleasă una singură. Aceasta va merge mai departe la Miss Universe 2021, competiție care va avea loc în luna decembrie, în Israel.

Carmina Olimpia Cotfas a demonstrat pe parcursul concursului că deține toate calitățile fizice și intelectuale necesare, astfel ea fiind noua mândră posesoare a coroanei de Miss. Tânăra de 21 de ani este studentă în anul III la Facultatea de Istorie, s-a născut în Târgu Mureș, dar locuiește în Cluj-Napoca.

Modellingul este o pasiune veche de a sa, a participat la numeroase campanii, iar potrivit protv.ro, ea a fost și prezentatoare la postul de televiziune Orizont TV. La sfârșitul acestui an, Carmina Olimpia Cotfas va merge în Israel pentru a participa la competiția mondială.

Carmina Olimpia Cotfas3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Frumusețea sa naturală nu este singurul as din mânecă pe care îl deține. Aceasta își dorește ca după terminarea studiilor să urmeze cariera nobilă de profesor universitar de istorie.

„Am absolvit Colegiul Național «Alexandru Papiu Ilarian» din Târgu-Mureș. (…) Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie. Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș).

Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model', a declarat Carmina Olimpia Cotfas, pentru cancan.ro, acum un an.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete