Mirele a întrerupt ceremonia nunții și a spus că iubește o altă femeie

Să auzi la nuntă cum mirele recunoaște că iubește o altă femeie, nu e tocmai un moment descris din basme. Filmul nunții unui cuplu din Portugalia a devenit viral pe internet după ce a fost încărcat pe Youtube.

Toate miresele speră să aibă o nuntă perfectă. La urma urmei, de aceea se fac atâtea eforturi și cheltuieli supraomenești pentru ziua cea mare. Cu toate acestea, în ziua nunții, unele lucruri pot să nu meargă conform planului. Exact asta s-a întâmplat cu Jefferson care a decis să încalce protocolul și să schimbe lucrurile, mărturisindu-i miresei sale, după ce și-au spus jurământul unul altuia, că iubește pe altcineva. Apoi s-a îndreptat către la un invitat special prezent la nuntă, și a făcut din acest moment unul memorabil pentru toți cei de acolo.

Mirele a spus că iubește o altă femeie

În mijlocul ceremoniei, mirele a recunoscut că iubește și o altă femeie, dar acest moment a făcut nunta cu atât mai specială. Lacrimi de fericire au apărut pe obrajii miresei. Când Jefferson și Jessica s-au îndrăgostit și au decis să se căsătorească, Jessica avea o fetiță dintr-o altă relație.

La nunta lor, totul se desfășura conform planificării, până în momentul când Jefferson a mărturisit în fața invitaților și a miresei lui că iubește o altă fată. Apoi a plecat de lângă mireasa lui.

Toți au rămas cu gura căscată, crezând că au parte de un moment ca în filme, când mirele se răzgândește chiar în fața altarului. De fapt, nici vorbă de așa ceva. Mirele s-a îndreptat către o fetiță aflată în apropierea miresei – micuța Giovanna.

Iată momentul când ând Jefferson și-a exprimat dragostea pentru noua sa soție Jessica și fiica ei Giovanna. Un început atât de frumos în viața lor de cuplu… El i-a spus că, deși nu este fiica lui biologică, o va iubi și o va proteja toată viața.

A fost descoperit un pantof de copil de acum 2000 de ani: este intact!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate