Mirela Vaida, surpriză pentru fanii săi: „Dragilor, de mult așteptam să vă dau vestea asta”

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Dincolo de aparițiile sale pe micile ecrane, aceasta are o comunitate mare de fani și în mediul online.

Mirela Vaida le-a împărtășit admiratorilor săi o surpriză pe care o are pregătită chiar în prag de sărbători. Frumoasa gazdă a emisiunii „Acces Direct' este și actriță, dar și cântăreață. Motiv pentru care ea va lansa curând un colaj de muzică de petrecere.

„Dragilor, de mult așteptam să vă dau vestea asta: miercuri, pe 15 decembrie, voi lansa primul colaj de muzică de petrecere, alături de nimeni altul decât Armin Nicoară , cel care face show oriunde s-ar afla! Sunt un om cu chef de viață, mereu pusă pe petrecere, așa că abia aștept să ascultați piesele pe care le vom cânta, reochestrate și readaptate!

Că tot vom petrece Revelionul mai mult pe acasă…hai să dăm startul petrecerilor! Miercuri, 15 decembrie, lansarea colajului va avea loc la @acces_directoficial , apoi pe canalul de Youtube al lui Armin Nicoară. Vă îmbrățișez', a fost mesajul transmis de Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Mirela-VaidaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mirela Vaida a mărturisit în urmă cu ceva timp care au fost provocările debutului ei. Ea a terminat Facultatea de Drept, însă marea sa pasiune a fost televiziunea. Datorită vocii sale și a talentului său, aceasta a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară.

„Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţa că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc.

M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc. Eu mai participasem la concursuri de muzică, gen «Bravo, bravissimo» de la TVR, cu Dan Bittman. Am fost la Mamaia, în 97. Am mai fost la «Ploaia de stele», în 2001, am fost în finală cu Madonna. Inima m-a chemat spre muzică mereu', a mărturisit Mirela Vaida.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete