Mirela Vaida, declarații senzaționale despre o nouă sarcină: „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare de la „Acces Direct’ se declară o femeie împlinită. Vedeta, mamă a trei copii, o fată și doi băieți, arată excepțional și ori de câte ori are ocazia se laudă cu acest lucru pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida a declarat recent într-un interviu pentru OKMagazine.ro că ea și soțul ei se gândesc și la al patrulea copil. Vedeta de la Antena 1 și-a propus ca până la schimbarea prefixului să mai devină o dată mamă, lucru care s-ar putea îndeplini în curând. Mai mult decât atât, Mirela Vaida a declarat că își mai dorește o fetiță și știe deja cum o să o cheme.

Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie.

Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident', a declarat Mirela Vaida într-un interviu pentru OkMagazine.ro.

De asemenea, cei trei copii sunt dornici de un bebeluș în casă și se gândesc unde va dormi și cât de mult se vor distra împreună când va crește. Mirela Vaida a declarat că lasă timpul să decidă, deși consideră că anul viitor ar fi mai potrivit pentru o nouă sarcină.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul', a mai spus prezentatoarea Acces Direct.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete