Mirela Vaida, copleșită de emoții. A cedat și a izbucnit în plâns

Mirela Vaida, copleșită de emoții. A cedat și a izbucnit în plâns

Mirela Vaida este o persoană extrem de sensibilă, iar acest lucru s-a putut vedea săptămâna trecută când, în platoul emisiunii pe care o prezintă, a avut-o ca invitată pe cântăreața Marcela Fota.

Anul 2020 s-a încheiat pentru aceasta din urmă într-o notă extrem de tragică. Imediat după Crăciun, artista a fost pusă față în față cu soarta și și-a pierdut soțul într-un mod cumplit.

Soțul cântăreței de muzică populară se afla la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova și din cauza unui infarct, acesta s-a prăbușit la pământ. Medicii i-au acordat primul ajutor și deși, l-au resuscitat minute-n șir, bărbatul de 47 de ani, nu a revenit la viață.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct', vizibil emoționată în urma mărturisirilor artistei, a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat. Marcela Fota a vorbit pentru prima oară despre dispariția subită a celui care i-a fost alături 14 ani și despre momentele grele prin care a trecut de la Crăciun.

Mirela Vaida este bună prietenă cu familia cântăreței, iar detaliile pe care aceasta le-a oferit au făcut-o pe prezentatoarea TV să nu-și mai stăpânească lacrimile. În emisiune a fost prezentă și sora Marcelei Fota, Mariana Ionescu Căpitănescu, motiv pentru care Mirela Vaida le-a transmis artistelor cele mai sincere și calde gânduri.

„Un moment extrem de greu. În cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este și pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mamă, ca femeie,

ca soție. Le cunosc pe aceste artiste, le știu familia și este foarte greu să duci doar în plan profesional toată această confesiune. Vă doresc din tot sufletul putere să mergeți mai departe alături de copiii voștri, multă sănătate și să aveți parte doar de lumină', a spus Mirela Vaida, în cadrul emisiunii „Acces Direct'.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete