Mircea Radu a plecat din televiziune și s-a mutat la Piatra Neamț. Care este motivul?

Mircea Radu s-a mutat la Piatra NeamțSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mircea Radu, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România, a decis să ia o pauză și a lăsat agitația din Capitală pentru a se muta la Piatra Neamț. Care este motivul?

De la prezentator al unor emisiuni de divertisment și până la a prezenta jurnalul de știri, Mircea Radu a fost implicat de-a lungul carierei în multiple proiecte de televiziune și deși în ultima perioadă nu a fost atât de vizibil, acesta nu a renunțat complet la televiziune, ci pregătește un nou proiect.

Mircea Radu a plecat din televiziune și s-a mutat la Piatra Neamț. Care este motivul?

După ce a cunoscut succesul în București, Mircea Radu a decis să părăsească Capitala țării pentru a se muta la Piatra Neamț. Aceasă schimbare nu este una definitivă, motivul pentru care a luat decizia fiind legat de jobul soției.

“Da, ne-am mutat, dar nu definitiv. Este un contract foarte bun, pe care soţia mea Raluca, medic diabetolog, l-a obţinut la Piatra Neamţ. Eu niciodată n-am avut birou, eu pot să funcţionez de oriunde, mă pot urca în maşină şi pot filma oriunde.”, a spus Mircea Radu, potrivit click.ro.

Chiar dacă momentan nu mai locuiește în București, acest detaliu nu l-a împiedicat pe Mircea Radu să se ocupe de un nou proiect de televiziune. Mai exact, prezentatorul va fi gazda emisiunii “Down the Road. Aventura”, care va fi difuzată la TVR și care spune povestea a opt tineri diagnosticați cu Sindromul Down. Aceștia vor porni alături de Mircea Radu în călătoria vieții lor, în zona Brașovului.

“Am revenit pentru acest proiect, reality-show-ul „Down The Road: Aventura'. E un proiect tare bun, pe care l-am simţit foarte bine. Am simţit că va fi o emisiune foarte grea, dar foarte puternică.”, a adăuga Mircea Radu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mircea Radu.

Foto: facebook

Citește și:

Mihai Morar, declarație surprinzătoare: „Am trei copii cu două femei'

Ce decizie radicală a luat Laurette după ce fiica ei a fost agresată la școală?

Whats Up, reţinut de poliție. Ce i-a făcut iubitei lui?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete